Atlasvænge 7, 2750 Ballerup

Nyopført villa fra 2017 fra Huskompagniet

- Plads til den store familie med 6 værelser udover stuer.

- Tæt på skoler, institutioner, grønne områder, landsbyen Pederstrup samt s-tog

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne bolig, opført af Huskompagniet i 2017.

Nu har I alle tiders chance for at bosætte jer i et charmerende lukket og veletableret nybyggerkvarter helt centralt i Ballerup, kun 1.5 km fra Ballerup Station og Ballerup Centret. Uanset om I er en børnefamilie som vil give børnene nogle trygge rammer at lege i eller en seniorfamilie som vil flytte ind i en vedligeholdelsesfri bolig, hvor livet kan nydes både inde og ude, så får I de bedste betingelser for at nyde familielivet.

Boligen henvender sig til dem der har brug for meget plads, så alle 6 værelser kan tages brug. Hvis I ønsker større værelser er der også mulighed for at fjerne nogle vægge.

Planløsningen er udnyttet rigtig godt med hele 5 værelser med tilhørende badeværelse samt forældreafdeling med walk-in-closet og badeværelse. Derudover er der entre med tilhørende bryggers samt stort køkken-alrum med lydlofter. I forlængelse af køkken-alrummet er dagligstuen.
Køkkenet er fra HTH med Grohe armatur og Quooker.

Af smarte løsninger til boligen kan nævnes, 2 stk. automatiske loftvinduer i køkken-alrummet, håndklædetørrere i rustfrit stål på begge badeværelser, centralstøvsuger og solcelleanlæg.

Udenfor folder haven sig ud med fliser, som går hele vejen rundt om bygningen, og en nem- og børnevenlig græsplæne som indbyder til leg og hygge med familiens yngste. De lune sommerdage kan nydes på den skønne terrasse, man har adgang til direkte fra både køkkenet og dagligstuen.

Til ejendommen hører også en integreret carport med tilhørende redskabsrum.

Det er en gennemført bolig fra A-Z som skal opleves. Af materialevalg kan nævnes IBF Dobbelt-S "sort" tagsten, B544 - corona facadesten fra Strøjer Tegl, Gyptone Big Quattro 47 lydlofter, Moonshadow Light Oak trægulve og Center Urban grey 300 x 600 fliser,

Boligen ligger i gåafstand til både Ballerup Station, Ballerup Centret og Fitness World, men også til landsbyidylet Pederstrup, hvor du blandt andet kan opleve Grantoftegaard, der er en øko-social virksomhed, som driver økologisk landbrug, hvor du kan købe virksomhedens produkter i den tilhørende Cafe og hvis du får lyst til at se gårdens dyr kan du også det. Hver onsdag og torsdag i tidsrummet 10-13 køres med hestevogn rundt i landsbyen. Derudover finder du også i Pederstrup Ballerup Museum og Konditorgården, hvor du kan få kager, smørrebrød og mad. I gå-afstand derfra ligger også det store grønne område Råmosen.

Du kan nå København på ca. 25 min med både tog og bil.

Ønsker du en dejlig vedligeholdelsesfri familiebolig i et skønt lukket kvarter i Ballerup, hvor du ønsker at nyde tiden med venner og familie så er Atlasvænge 7 den rette bolig for jer. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, eller kontakt os på tlf 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.