Haspegårdsvej 43, 2880 Bagsværd

Ejendom til totalrenovering eller til at rive ned og bygge nyt.

- Beliggende i det eftertragtede Haspegårdskvarter.

- Højt beliggende ud til en sø.

- Kort afstand til indkøb, skole, institutioner og S-tog.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde Haspegårdsvej 43 med mange muligheder for at sætte sit eget præg, i form af en totalrenovering eller at rive boligen ned og bygge sit helt nye drømmehus, hvor du kan udnytte den mindre skrænt mod søen og fx bygge kælder på det nye hus, hvor du kan gå direkte fra kælder ud i haven.

Boligen indeholder en stor stue med udsigt til en hyggelig sø og udgang til solrig terrasse. Herudover køkken der kan åbnes op til stuen. Derudover finder du i den anden ende af huset i forskudt plan to værelser samt et badeværelse. Herunder har du en kælder med udgang til forhaven og opbevaringsplads.

Boligen ligger i det rolige og populære Haspegårdskvarter. Her har du kort afstand til skole, institutioner, sportsfaciliteter, S-tog og indkøb. Herudover også kort til Lyngby, hvor du finder Lyngby Storcenter, Magasin og mange specialforretninger på Lyngby hovedgade.

Skal du mod København, nord eller vestpå kommer du hurtigt på både Hillerød- og Helsingørmotorvejen. Med offentlig transport har du med tog ca. 20 minutter til Nørreport.

I området finder du også mange grønne områder. Både Hareskoven, Bagsværd- og Lyngby Sø er indenfor cykelafstand.

Boligen er oplagt til familien der ønsker et renoveringsprojekt eller muligheden for at bygge sit drømmehus på en god og børnevenlig beliggenhed i Bagsværd.

Kontakt os på 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning eller kig ind på en af vores åbne huse om søndagen.