Højgårdsvej 25, 3520 Farum

Fantastisk beliggenhed i smukke og rolige omgivelser lige ved The Scandinavian (Golf klub)

- Boligen har Energimærke A1.

- Skønt lysindfald i hele boligen.

- Indbydende køkken-alrum og stue.

- Mulighed for at bygge til.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne perle beliggende lige op af The Scandinavian (rangeres i top-50 i Europa), hvor du både kan spille golf, gå, løbe eller ride ture.

Er du på udkig efter en bolig som har en helt speciel stemning med en skøn beliggenhed, hvor du kan nyde naturen, de rolige omgivelser, de stille stunder og den stjerneklare himmel om aftenen og natten? Derudover nyde "mor og Bambi" kigge forbi i de tidlige morgentimer samt flagspætterne og alle de mange små fugle, så er Højgårdsvej 25 den rette bolig. Ejendommen ligger i det idylliske Farum Overdrev.

Boligen indeholder 85 veldisponerede kvm. Centrum af huset er det store køkken-alrum med dagligstue i forlængelse heraf. Herfra er der også direkte adgang til haven, hvor sommeraftenerne tilbringes i godt selskab med familien eller venner. Derudover består ejendommen af 2 mindre soveværelser, et lille walk-in-closet samt et badeværelse. Til ejendommen hører et udhus der er fuldt isoleret og hvor der er ført strøm til. Hvis der isættes et vindue og udluftningskanal kan det bruges som værelse.

Generelt omkring boligen kan nævnes, at der er en dejlig stemning og et skønt lys i hele boligen, man falder til ro og føler sig hjemme også dem der ikke bor der. Selvom boligen ikke er stor bliver man overrasket over planløsningen og hvor godt boligen er indrettet. Herunder det store køkken-alrum og dagligstuen. Hvis der ikke er kvm nok, kan der altid bygges til.

Boligen er en del af en velfungerende grundejerforening med vejfest, godt naboskab og en god blanding af børnefamilier, seniorer og par uden børn. Du kan fra boligen komme rundt i Farum indenfor gå/-og cykelafstand.

Boligen ligger tæt på Rema 1000, Farum Park, tennisanlæg, squashhaller, Farum svømmehal og daginstitutioner. Derudover ligger Farum Bytorv med mange butikker, spisesteder kulturhus, bibliotek og biograf ikke langt derfra. Heller ikke langt derfra har du Lyngholmskolen samt privatskolen og gymnasium Marie Kruses Skole. I forlængelse heraf har du Farum Arena med boldbaner både med græs og kunstgræs. Af grønne områder finder du både Farum sø, Furesøen samt Hareskoven indenfor rækkevidde.

Skal du til København, kan du benytte S-toget, Hillerødmotorvejen eller du kan cykle til København på supercykelstien.

Fiberforbindelse er på vej og det forventes at anlægsarbejdet påbegyndes i efteråret 2020.

Drive-in bio i Lynge er kun 10 min kørsel derfra og giver en helt speciel filmoplevelse for alle aldre………….. hvis man altså husker at pudse ruden.

Hvis du sætter pris på en lav-energi ejendom med godt indeklima, med en fantastisk beliggenhed lige ved The Scandinavian så er Højgårdsvej 25 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus arrangementer eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.