Søborg Hovedgade 94, 3. TV., 2860 Søborg

En rigtig københavner-lejlighed med brede plankegulve og højt til loftet.

- Skønt lysindfald.

- Velholdt med en charmerende og hyggelig stemning.

- Godt indrettet med en mindre altan med stemningsfuld udsigt til Søborg Kirke.

- Central beliggenhed.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne skønne lejlighed med den skønneste stemning og i rigtig københavner stil, med alt den charme, der dertil hører på en helt central beliggenhed i Søborg.

Allerede fra du træder ind i lejligheden lægger du mærke til detaljerne omkring de brede plankegulve og højt til loftet. Charmen og stemningen kommer til dig med det samme og du får en helt naturlig lyst til at gå videre ind i lejligheden, hvor du herefter bliver mødt at det smukke lysindfald, der gør sig gældende i hele lejligheden.

Fra entreen har du adgang til et værelse på venstre hånd samt køkkenet. På skitseforslaget under billederne har vi vist, hvordan et køkken-alrum kan indrettes hvis værelset og køkkenet slås sammen til et stort rum. Fra køkkenet er der bagtrappe til gården.

Videre fra entreen har du adgang til én af lejlighedens to stuer en suite. Fra den første stue har du adgang til et værelse som kan bruges som en tredje stue. Fra den sidste stue har du direkte udgang til altanen, hvor du kan nyde solen hele dagen herunder solnedgangen. Viewet til Søborg kirke er utroligt stemningsfyldt og du får straks lyst til at benytte altanen med en kop kaffe eller glas vin i familie eller gode venners selskab.
Videre fra stuen har du adgang til lejlighedens badeværelse samt det sidste værelse.

Til lejligheden tilhører et kælderrum. Ejendommen opvarmes med fjernvarme og der er i 2016 - 2019 udskiftet vinduer ud til gaden.

Fra boligen har du offentlig transport lige ude foran døren (ca. 20 min til København City, 15 min til Kgs. Lyngby), kort afstand til skole, institutioner, S-toget ved Kildebakke Station, hvor du også finder yderligere busforbindelser.
Derudover har du masser af indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet, hvor både Irma, Meny og Netto ligger. Derudover ligger også Lagkagehuset, Grannys House og Ismageriet. Desuden har du Søborg Hovedgades pulserende forretningsliv med masser af forretninger og spisesteder.

Hvis du sætter pris på en rigtig københavner-lejlighed med alt den charme dette indebærer, på en helt central beliggenhed på Søborg Hovedgade, så er Søborg Hovedgade 94 3. tv. bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.