Vadtoften 6, 2880 Bagsværd

Ét-plans bolig, flot istandsat med 6 værelser – oplagt til den store familie.

- Boligen er lavet så vægge kan fjernes og dermed skabe større rum til fx stuer eller værelser.

- Hyggelig have der kan danne rammerne om mange hyggelige stunder.

- Beliggende tæt på Fedtmosen, 600 meter fra Hareskoven samt 1 km fra Skovbrynet Station og 1.9 km fra Bagsværd Station.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende bolig, der med nuværende rammer, appellerer til den store familie med mange børn, eller til familierne der ønsker at bo to generationer under samme tag. Hvis ønsket er færre, men større værelser eller større stuer, kan dette nemt gøres ved at fjerne nogle af nuværende vægge.

Du ankommer til boligen i entréen. Herfra kommer du naturligt ind i spisestuen, hvor det første du bider mærke i, er lysindfaldet fra de store vinduespartier. Køkkenet, som er fra 2016, ligger i åben forbindelse med spisestuen, hvor hele familien kan være fælles om madlavning, lektier og ellers bare hygge. Fra spisestuen har du adgang til dagligstuen gennem nogle charmerende franske dobbeltdøre.

Boligen byder på hele seks værelser som er placeret logisk rundt i boligen. Derudover består boligen af to badeværelser, gæstetoilet, bryggers og sauna.

Haven er endnu et af boligens plusser. Flere hyggekroge og solskinspletter med den store terrasse mod sydvest som havens samlingspunkt. Uanset hvor du opholder dig i haven, indbyder den til at forblive udenfor og nyde gode stunder med venner og familie. Derudover findes der i haven blomster, bær og frugttræer. Desuden et drivhus og hønsehus.

Boligen ligger tæt på flere indkøbsmuligheder som Fakta, Meny, Irma, Netto, Rema1000, AB idrætsanlæg med fodbold, tennis, håndbold samt andre sports-faciliteter, Skovbrynet Station, daginstitutioner. Ikke langt derfra har du bådet Lyngby Hovedgade samt Lyngby Centret og Magasin, som hele året byder på alt hvad hjertet kan begære.

Ejendommen ligger tæt op ad Fedtmosen, med den beroligende natur og gode muligheder for gå-og løbeture. Derudover ligger boligen kun 600 meter fra Hareskoven hvor du kan gå ture, løbe eller cykle på de mange mountainbike ruter der er. Udover Hareskoven er der heller ikke langt til Bagsværd Sø og Aldershvile Slotspark som er dejlige rekreative områder, hvor naturen kan nydes.

Skal du til København, kan du benytte S-toget (Skovbrynet Station ligger 1 km derfra), Hillerødmotorvejen eller du kan cykle til København på supercykelstien.

Hvis du sætter pris på en ejendom, med mange indretningsmuligheder og tæt på det hele, med godt naboskab og en del børnefamilier i nærområdet, så er Vadtoften 6 bestemt et besøg værd. Kig forbi til et af vores åbent hus arrangementer med tilmelding eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.