Søndergårdsvej 77, 3500 Værløse

Første parket til Søndersø med udsigt direkte udover Søndersø med Hareskoven i baggrunden

- Direkte adgang til Søndersø fra haven og under 100 meter ad sti til badebro i Søndersø.

- Ligger for enden af blind vej.

- Lukket område med roen og naturen helt ind i ejendommen-

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne ejendom på måske Værløses mest indbydende beliggenhed med fantastisk view udover Søndersø, med Hareskoven i baggrunden og adgang direkte til Søndersø, hvorfra der er under 100 meter til badebro, hvor du kan bade hele året rundt.

Allerede fra du ankommer til boligen, der er beliggende for enden af blind vej, ligger du mærke til roen og den meget charmerende have i flere plateauer, hvor du kan tilbringe mange timer om sommeren på de forskellige terrassemiljøer. Kendetegnende for de forskellige terrasser og niveauer i haven er, at uanset hvor du opholder dig har du direkte kik udover Søndersø.

Boligen indeholder en stor rummelig stue med plads til stor spiseafdeling og mulighed for at lave et ekstra værelse. Herfra er der adgang til køkken og stor opholdsstue. Herfra har man en fantastisk udsigt udover Søndersø. Opholdsstuen har pejs, nedgang til kælder og udgang til en hyggelig stor overdækket terrasse, hvor hyggelige stunder med familie og venner kan nydes samt den flotte udsigt. Køkkenet er funktionelt og har spiseplads. Ønsker man et stort køkken-alrum er der mulighed for at åbne op til stuen.

Boligen indeholder derudover også et badeværelse med kar og to gode soveværelser.

Kælderen har to gode disponible rum og et godt lysindfald, som kan bruges til kontor og vaskefaciliteter. Derudover et ældre badeværelse og udgang til haven.

Ejendommen trænger til en kærlig hånd og er oplagt til familien der vil sætte sig eget præg på sin kommende bolig. Til ejendommen hører en carport.

Hareskoven ligger for enden af Søndersø. Om du er til en løbetur eller en gåtur så kan du få det opfyldt her. Er du til at cykle, uanset om det er racer-eller mountainbike findes der utallige muligheder lige rundt om hjørnet. I Hareskoven har du masser af spor der går videre til Bagsværd- og Furesøen. Hvis du vil cykle racer, citybike eller stå på rulleskøjter har du de bedste vilkår her på den gamle landingsbane på den gamle flyvestation - som i dag er et rekreativt område.

Søndersøkvarteret er et yderst eftertragtet kvarter i Værløse, som lige er blevet klimasikret, og er et lukket og meget børnevenligt område, hvor børn roligt kan færdes på vejen, da det kun er beboerne der kører. Søndersøskolen, Søndersøhallen, Værløse svømmehal og daginstitution ligger under 500-700 meter derfra, og du kan komme dertil via sikre stier. Fitness World ligger 600 meter fra boligen og Værløse Bymidte er kun lige over 1.5 km derfra med gode indkøbsmuligheder, specialforretninger, kulturstedet Galaksen, hvor der afholdes koncerter og stand-up og Værløse S-tog med under 30 min. til Nørreport Station. Hillerødmotorvejen tager dig direkte til indre By.

Boligen er til familien, der sætter pris på liebhaveri. Bestemt at besøg værd. Vi glæder os til at se jer på åbent hus eller bestil en fremvisning på 88626020.