Petuniavej 17, 3650 Ølstykke

Stor villa på 177 kvm med plads til den store familie beliggende centralt i Ølstykke.

- Kun 1 km fra Ølstykke Station.

- Tæt på skole og institutioner samt daglige indkøbsmuligheder.

- Hyggelig have med stor terrasse der samler familien på de dejlige forårs-og sommerdage.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne villa beliggende på en charmerende og central placering i Ølstykke Stationsby med kort afstand til det meste.

Allerede ved ankomsten til området sænker roen sig når du kører ned ad den hyggelige villavej og hører fuglene kvidrer, og hvor du fornemmer med det samme at det er et område, hvor man kommer hinanden ved og passer på hinanden.

Boligen indeholder entre, hvorfra du har adgang til boligens samlingspunkt som er den meget store stue, hvor du vil kunne etablere et stort køkken-alrum, hvis dette ønskes. Fra stuen af, har du dels adgang til det mindre lukkede køkken, hvorfra du har videre adgang til bryggers. Fra stuen har du til den anden side adgang til en lille fordelingsgang, der giver videre adgang til et badeværelse og to værelser, hvorfra det store værelse du har adgang til et lille værelse.

Videre fremme i stuen, hvor du har et skønt lysindfald med de store vinduespartier ud mod baghaven, har du adgang til en ny fordelingsgang, med direkte udgang til den store terrasse samt to værelser og boligens andet badeværelse.

Boligen henvender sig både til dem der ønsker meget plads samt den sammenbragte familie. Der skal påregnes istandsættelse.

Der findes et aktivt idrætsmiljø i Ølstykke og du har kun 1.5 km til Ølstykke hallen, idrætsanlægget, svømmehallen og tennisanlægget.

Boligen er beliggende i det charmerende Ølstykke Stationsby med kort afstand til skole, børneinstitution, daglige indkøb i Fakta eller Rema1000. Ønsker du natur, ligger området ved Skenkelsø kort derfra. Ølstykke Station ligger kun 1 km derfra, hvor du både kan tage H-og C-toget.

Hvis du sætter pris på en god gedigen villa på en af de mest centrale og attraktive beliggenheder i Ølstykke, så er Petuniavej 17 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus med tilmelding eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.