Georginehaven 98, 2765 Smørum

Velholdt rækkehus centralt beliggende i Smørum.

- Beliggende under 200 meter fra Boesagerskolen og kun 400 meter fra Smørum Centret og idrætsfaciliteter.

- Skøn udestue der kan bruges en stor del af året.

- Carport lige ude foran boligen.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette meget velholdte rækkehus beliggende på en af de bedste placeringer i Smørum.

Allerede ved ankomsten til området sænker roen sig og du fornemmer med det samme et område, hvor man hilser og passer på hinanden. Området er en stor blanding af børnefamilier, par uden børn samt seniorer.

Ved ankomsten til ejendommen, hvor du kan parkere i carporten lige ude foran boligen, ligger du mærke til, at her er et rækkehus der er velholdt. Det er lige fra du tager fat i døren ind til forhaven til du ser på stenbelægningen, træværket på huset, det isolerede værksted og skur samt den lille hyggelig overdækkede terrasse, som især benyttes på de meget varme sommerdage.

Ejendommen består i stueplan af en fin entre, et toilet, åbent køkken og i forlængelse af køkkenet spiseafdeling og dagligstue. Fra dagligstuen har du direkte adgang til udestuen, som benyttes en stor del af året, og videre fra udestuen har du udgang til den indbydende baghave, hvor du kan nyde mange gode stunder om sommeren. Der er ingen naboboliger ud til baghaven. 1. salen består af tre gode værelser samt et stort badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Derudover har du adgang til et udnyttet loftrum, hvor du har rigeligt med mulighed for opbevaring.

Smørum er kendt for sine udbyggede stisystemer, som betyder, at man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gå-ben eller cykel. Det uanset om du skal til Boesagerskolen, biblioteket, Smørum Centret eller Smørum Kultur-og idrætscenter. I Smørum Centret kan du foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter, eller gå til crossfit.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness til golf og meget mere.

Der går busser fra Smørum til Ballerup, ellers er du kun 2 km fra Måløv Station, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København, og du kan komme på motorvejen kun små 4 km. derfra.

Hvis du sætter pris på et indbydende rækkehus på en af de bedste og mest centrale beliggenheder i Smørum, så er Georginehaven 98 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.