Ulborgvej 31, 2760 Måløv

Meget velholdt villa for enden af blind vej, helt centralt beliggende i Måløv, lige ud til stort parkområde.

- Lukket stisystem til Måløv skole, daginstitutioner, Måløv hallerne, Måløv idrætsanlæg og kulturhus Måløv.

- Skøn have med mange hyggekroge samt en 24 kvm lukket udestue, der kan benyttes hele året og som kan åbnes op om sommeren.

- Stor dobbelt indkørsel med flot flisebelægning samt carport med helårsisoleret og opvarmet værksted.

- Kun 900 meter til Måløv station og 1.5 km. til Hareskoven.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne velholdte villa for enden af blind vej på en meget attraktiv og central beliggenhed i Måløv.

Allerede ved ankomsten til ejendommen lægger du mærke til detaljerne som en stor dobbelt indkørsel med tilhørende carport og isoleret og opvarmet værksted samt et udhus til haveudstyr. Flisebelægningen fremstår flot, og går videre rundt om bagsiden af huset, og giver et rart udemiljø ud mod parkområdet bagtil.

Haven fremstår som resten af ejendommen yderst velholdt og har mange hyggekroge, det være sig i havestuen i ydersæsonen, hvor du kan tænde for terrassevarmerne og nyde en kop varm kakao eller om sommeren, hvor du kan åbne havestuen helt op. Eller sidde på den charmerende træterrasse der er bygget langs huset eller stenterrassen, som ligger i forlængelse af havestuen. Derudover er der også et drivhus og en ekstra stenterrasse.

Havestuen har installeret to el-terassevarmere så den kan benyttes en stor del af året, og fik i 2018 monteret nyt termotag samt fik nye isolerede plankegulve.

Boligen, der fremstår ligeså velholdt som haven, består af et bryggers, entre, lukket køkken med plads til spisebord (køkkenet kan ved en let ombygning åbnes op ind til stuen), 3 værelser, 2 badeværelser fra henholdsvis 2004 og 2009 samt en meget stor daglig-og spisestue. Fra stuen har du direkte adgang til havestuen.

Områdets beboere er en blanding af børnefamilier, par uden børn og seniorer. Naboskabet er værdsat og man hjælper og holder øje med hinanden.

I 2010 er loftet blevet efterisoleret til 300mm isolering over hele boligens areal. I 2013 og 2014 fik ejendommen nye gulve i stuen og entréen, nyt naturgasfyr samt afrensning og maling af taget. Ejendommen har abonnement på årlig algesprøjtning af taget, så det hele tiden fremtræder pænt.

Huset fremstår meget velholdt overalt, da vedligeholdelsen af det, og pleje af haven, altid har været en hobby for nuværende ejere.

Måløv er en by i udvikling og du bor under 500 meter fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Cafe, restauranter, takeaway madsteder, blomsterforretning, bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min) og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger.

Hvis du sætter pris på en velholdt villa i et attraktivt området og på en central beliggenhed i Måløv så er Ulborgvej 31 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.