Hasselhaven 11, 3500 Værløse

Arkitektonisk flot enderækkehus beliggende i det skønne og rolige Ryget Skovby

- Spændende indretning med imponerende lysindfald.

- Egen carport

- Lave vedligeholdelsesomkostninger

- Tæt på Hareskoven, Farum- og Søndersø, golfklub, bymidte, skole, institution og offentlig transport.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne perle af et rækkehus fra 2006 i det smukke Kirke Værløse, Ryget Skovby.

Allerede når du ankommer til området omkring Hasselhaven 11, fornemmer du roen og de behagelig omgivelser, hvor børnene i fred og ro kan lege på legepladserne, spille fodbold, løbe på løbehjul og meget mere.

Rækkehuset består af en forhave med egen carport og skur. Herfra går du ind ad hoveddøren, hvor du kommer ind i en lille entre med plads til at hænge jakker og stille skoene. Fra entréen ligger der et værelse til højre og lige fremme og til venstre ligger husets centrale del, køkken-alrummet, hvor du har direkte adgang til baghaven. I forlængelse af køkken-alrummet kommer dagligstuen.

Til højre for køkken-alrummet ligger husets badeværelse og i forlængelse heraf går trappen op til 1. sal der består af 2 værelser. Fra trappesatsen på 1. sal har du åbent kik ned til køkken-alrum. Dette giver ejendommen en helt unik planløsning.

Ejendommen er beliggende i et nyere boligområde kendetegnet ved moderne kvalitetsbyggeri i rolige omgivelser tæt på Værløse Golfklub, Farum Sø, Søndersø med badebro ligger i gå-afstand samt Hareskoven. Desuden tæt på Søndersøskolen, institution og sportsfaciliteter som multisportshal, svømmehal og rideskole. Derudover har du let adgang til motorvej og ejendommen ligger tæt på Værløse Station og bymidte.

Et indbydende rækkehus i et skønt kvarter, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.