Langemosevej 35, 2880 Bagsværd

Beliggende kun 300 meter fra Hareskoven samt tæt på Bagsværd Sø.

- Skøn have med mange hyggelig kroge.

- Veldisponeret hus.

- Godt naboskab på blind vej.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne attraktive villa, beliggende kun 300 meter fra Hareskoven med masser af muligheder for gå, løbe og mountainbiketure. Vil du hellere opleve vand, har du ikke langt til Bagsværd og Lyngby Sø, hvor du fx kan nyde søens stille blik i en kajaktur.

Allerede fra du kører ned ad Langemosevej kan du fornemme det hyggelige naboskab, hvor man aftenhygger over hækken, holder juletraditioner og vejfest. Nabohjælpen er i højsædet når man tager på ferie, man passer simpelthen på hinanden på Langemosevej.

Det første du oplever når du ankommer til ejendommen er den gode stemning, med den vestvendte terrasse med aftensol, den høje beplantning ind til naboen, de forskellige hyggekroge samt frugttræerne i haven, blomme, kirsebær og æbletræer. Derudover er der også plads til at have fodboldmål og trampolin i haven.

Ejendommen består af en entré, der går ud i en fordelingsgang, som leder ind til stuen i den ene ende af huset, med udgang til den vestvendte terrasse. Fra fordelingsgangen har du også adgang til badeværelset, to værelser samt disponibelt rum. For enden af fordelingsgangen har du adgang til det store køkken med spiseplads, og udgang til baghaven, hvor det vil være oplagt at lave en stor træterrasse. Fra køkkenet har du også adgang til husets 3 værelse.

Til ejendommen hører en garage.

Læg mærke til de flotte rapporter.

Alt i alt et kvalitetshus der er lige til at flytte ind i.

Ejendommen er beliggende på grænsen mellem Værløse og Bagsværd, hvor der blandt andet er gode handlemuligheder i Rema 1000 lige om hjørnet og 10 minutter til Lyngby Storcenter, hvor du finder en lang række specialbutikker. Skal du mod København har du kort til Skovbrynet S-tog med 24 min til Nørreport og heller ikke langt til Hillerødmotorvejen. Bus 400S ligger tæt på og kører til Lyngby og Høje Tåstrup.
I gå- og cykelafstand finder du også institutioner, skole og flere sportsforeninger, hvor du blandt andet har mulighed for fodbold, håndbold og tennis mm.

Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.