Skolekrogen 115, 3500 Værløse

Moderne indflytningsklar murstensvilla i roligt og børnevenligt villakvarter i Værløse.

- Fantastisk lysindfald og gulvvarme i størstedelen af boligen.

- Kort afstand til skole, institutioner, s-tog, Furesøen og Hareskoven.

- Gode muligheder for at indrette sig både for den mindre og store børnefamilie, men også for parret uden hjemmeboende børn.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne indbydende murstensvilla.

Boligen har i nuværende ejers tid gennemgået en renovering og har blandt andet fået nyt og åbent Kvik-køkken og nyt gulv med gulvvarme i hele stueafdelingen.
Boligen indeholder et funktionelt bryggers med opbevaringsplads og vaskefaciliteter. Her kan du og gæsterne komme af med overtøj og fodtøj. Herfra går du videre ind til den store køkken og stueafdeling som har klinker, gulvvarme og et dejligt lysindfald. Dette er samlingspunktet for familien og når vejret er godt, kan du træde ud på en hyggelig og privat terrasse med markise.

Herudover finder du en teenage-afdeling i den ene ende af huset med to gode værelser og eget badeværelse med bruseniche og gulvvarme. I den anden ende af huset finder du to værelser mere. Det ene bruges som forældresoveværelser og har eget badeværelse med både bruseniche, badekar og gulvvarme.

Fra bryggerset er der også adgang til loftrummet som har god opbevaringsplads.

Haven er nem og overskuelig og har sol hele dagen. Du finder enkelte bede og et æbletræ og ellers er den meget privat og omkranset af hæk.

Til boligen hører en carport og et stort skur med god opbevaringsplads.

Området er lukket og meget børnevenligt og derfor kan børn roligt færdes på vejen, hvor det kun er beboerne der kører. Skole og institution ligger i gå- og cykelafstand og skolegang for de helt små op til 3. klasse foregår på Lillestjernen, og ligger få hundrede meter fra boligen. Syvstjerneskolen for de større børn ligger kun 800 meter derfra.

Herudover har du grønne områder som Hareskoven og Furesøen kort fra boligen og indkøb og S-tog på Værløse Bymidte ca. en kilometer derfra og Hillerødmotorvejen tager dig direkte til indre By.

Boligen er oplagt til børnefamilien eller parret uden hjemmeboende børn og giver gode muligheder for at indrette sig. Bestemt at besøg værd. Vi glæder os til at se jer på åbent hus eller bestil en fremvisning på 88626020.