Virum Stationsvej 145A, 2830 Virum

Rummelig 2-værelses lejlighed i god stand tæt på offentlig transport.

- Tilhørende kælderlejlighed med status som kælderrum på 28 kvm med badeværelse, tekøkken samt opholdsrum og med alkove. Kælderlejligheden kan ikke slås sammen med stuelejligheden.

- Tæt på grønne områder i form af Furesøen samt Bagsværd, Lyngby Sø og Mølleådalen.

- Velegnet til parret, den enlige eller studerende.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne fine lejlighed i Virum.

Lejligheden indeholder en stor rummelig stue med åbent køkken. Her har du et godt lysindfald og god plads til gæster. Herfra har du et soveværelse med tilhørende walk-in-closet med god opbevaringsplads til tøj.
Herudover finder du et badeværelse i lyse klinker med bruseniche og vaskesøjle. Hertil et mindre depot-/garderoberum med yderligere opbevaringsplads.
Lejligheden er på 65 kvm men den er utrolig godt udnyttet og virker større.

Foran indgangen til lejligheden finder du døren til et kælderrum som er tørt og har gode opbevaringsmuligheder.

Til lejligheden hører yderligere en 28 kvm kælderlejlighed med status som kælderrum med separat indgang, badeværelse med bruseniche, disponibelt rum, alkove, og lille køkken.
Sælger har tidligere haft denne del udlejet og giver et godt supplement til huslejen. Den kan også bruges som en teenageafdeling.

I ejerforeningen finder du vaske- og tørrerum, fælles have og gril samt gode parkeringsmuligheder i gården.

Lejligheden ligger i rolige omgivelser med kort afstand til Virum Station, indkøb samt grønne områder som Furesøen, Bagsværd og Lyngby Sø samt Mølleådalen.

Lejligheden er bestemt et besøg værd og er oplagt til den studerende, den enlige eller det unge par. Vi glæder os til at se jer på åbent hus eller kontakt os på 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for en fremvisning.