Prinsesse Alexandrines Alle 11, st. th., 2920 Charlottenlund

Fantastisk beliggenhed i Årstidskvarteret helt centralt i Charlottenlund.

- Fuld kælder.

- Villalejlighed og dermed lavere ejerudgifter.

- Fuld disponering over egen have og garage.

- Ejendommen kræver en gennemgribende renovering fra A-Z

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne villa (ideel anpart) på en af de allerbedste beliggenheder i Charlottenlund og kun 100 meter fra Jægersborg Alle hvor du kan tage bussen, 500 meter fra Bernstorffs Parken, 700 meter fra Charlottenlund Slotspark, 800 meter fra s-tog, 2 km fra Øresund og 3.5 km fra Dyrehavsbakken.

Nu har du muligheden for at sætte dit helt eget præg på din fremtidige bolig, på en af Charlottenlunds mest eftertragtede adresser. Derudover har du mulighed for at inddrage ejendommens 121 kvm kælder og dermed få hele 239 kvm under tag.

Ejendommen er en ideel anpart med separate målere på vand og el. Da der kun opvarmes med naturgas i denne ideelle anpart (den anden ideelle anpart opvarmes med el), er der også separat forbrug på dette. Derudover er der fuld disponering over eget havestykke samt overdækket terrasse og en carport.

Forholdstal er 32/68 hvor de 68% tilhører denne ideelle anpart.

Vær opmærksom på, at ejendommen kræver en gennemgribende renovering fra A-Z.

En unik mulighed for at få en billig bolig på en meget eftertragtet adresse centralt i Charlottenlund - en ejendom, som skal opleves.

Vi glæder os til at se jer til et af vores åbent huse, ellers kontakt os på tlf. 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for aftale af en fremvisning.