Bastrupvej 30, 3540 Lynge

Yderst charmerende hvidpudset ejendom fra 1800-tallet med stråtag

- Idyllisk beliggenhed for enden af grusvej med den smukkeste udsigt udover marker

- Indbydende pavillon fra 2017, hvor udsigten både inde og ude kan nydes

- Skolebussen holder for enden af vejen og kører til Lynge Skole


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne perle med den smukkeste udsigt udover marker lige i yderkanten af Lynge og kun 1 km fra Mølleåens Golfklub og Bastrup Sø. En bolig som nuværende ejer har lavet flere energiforbedringer på, så boligen i dag har det imponerende energimærke C.

Det første der slår dig når du drejer ned af grusvejen mod huset er idyllen, med marker omgivet på begge sider af grusvejen. Imens du kører ned mod huset falder roen mere og mere på, og når du ankommer til ejendommen, med den nye pavillon med træterrase og badeværelse, er du sikker på, her skal du bo.

Boligen er henover årene moderniseret med respekt for stilen, der passer til ejendommen, hvor især køkkenet med spiseplads virkelig rammer sjælen i boligen. Derudover giver de fritlæggende bjælker et yderst indbydende look i dele af boligen.

Udsigten udover markerne kan både nydes fra pavillonen, men også fra huset af og fra det interimistiske udekøkken med håndvask.

Du ankommer i entreen, hvorfra du har adgang køkkenalrummet den ene vej og gang samt dagligstue den anden vej. Fra køkkenalrummet har du direkte adgang ud til stenterrassen med udendørskøkkenet og den smukke udsigt. Desuden har du adgang til et værelse. Den anden vej fra entreen giver adgang til en fordelingsgang til yderligere 2 værelser, badeværelse og fyrrum samt til husets charmerende dagligstue med fritlæggende bjælker, og adgang til hems på 1. sal.

Lynge er en lille perle med masser af muligheder. Der findes 2 supermarkeder, frisørsaloner, vinhandel, restauranter, læger, tandlæger, apotek mv. Det tager 10 min i bil at ramme motorvejen til København og der kører busser med forbindelse til Allerød, Farum, Hillerød, Slangerup og Frederikssund. Er du til film i biografen, så har Lynge Nordeuropas største Drive-in og i Allerød er der også en biograf.

Fra boligen har du 3 km til Lynge By, hvor du har adgang til de daglige indkøb, Lynge Skole, daginstitutioner og sportshaller. Der er ikke langt til Allerød Gymnasium og Allerød By, derudover er der at finde i Lynge en stor idrætsklub, LUI, med mange tilbud til alle aldre og inde for mange idrætsgrene. Derudover holder skolebussen lige ude for enden af vejen og er klar til at køre til Lynge Skole.

Hvis du sætter pris på en unik ejendom, med en fantastisk beliggenhed, så er Bastrupvej 30 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.