Klintedalen 28, 3520 Farum

Attraktiv beliggenhed i Farum, kun 300 meter fra Furesøen.

- Stor bolig med plads til den store familie og gode muligheder for at indrette sig.

- Energimærke A2015 - meget lave udgifter til strøm og varme.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne perle i det eftertragtede Stavnsholt i Farum, lige ved Furesøen. En bolig som nuværende ejer har lavet flere energiforbedringer på, så boligen i dag har det imponerende energimærke A2015.

Ejendommen er beliggende i et roligt villakvarter, hvor det kun er kvarterets biler der kommer forbi, og hvor du kan nyde stilheden, fuglefløjt og lyden af børn der leger.

Ejendommen giver mange muligheder for indretning og appellerer både til familien der ønsker at åbne op og få et større køkken-alrum og stue (se skitseforslag til dette) samt den store familie med flere børn, som har brug for de mange værelser boligen tilbyder.

Allerede når du parkerer bilen i carporten kan du ikke undgå at se det charmende hus med den indbydende have. Fra carporten bevæger du dig op mod huset, hvor du træder ind i entréen. Herfra går du direkte ind i den store spisestue, der uden problemer kan laves om til et stort køkken-alrum. Fra spisestuen har du udgang til den skønne lukkede have, hvor du kan nyde solen.

Fra dagligstuen har du adgang til det lille køkken, hvorfra du kan gå ud i bryggerset. Derudover har du adgang til dagligstuen og gangen. Fra gangen har du adgang til badeværelset i stueplan samt nuværende soveværelse.
1. salen består af et repos, 4 meget store værelser samt husets andet badeværelse. Fra repos på 1. salen har du trappe op til loftrummet, hvor der er lagt gulv over det hele. Desuden er der store vinduer i begge gavle, det kan derfor benyttes til et hyggelig afslapningsområde, en stor tv-stue eller et værelse, hvis man har overnattende gæster, eller mangler et værelse.

Boligen har gode stisystemer til både Stavnsholtskolen samt privatskolen og gymnasium Marie Kruses Skole, Farum Arena med boldbaner både med græs og kunstgræs, institutioner og skoler. Farum Bytorv med mange butikker, spisesteder kulturhus, bibliotek og biograf ligger kun ca. 1 km herfra. Derudover ligger Farum Station under 2 km. derfra og ønsker du i stedet at køre i bil, ligger motorvejstilkørslen heller ikke langt væk. Vil du cykle til København kan du benytte supercykelstien.
Klintedalen 28 ligger udover få hundrede meter fra Furesøen også tæt på Mølleåen, Farum Sø og Nørreskoven. Farum by byder på et rigt kulturliv med mange foreninger og et aktivt idrætsliv.

Hvis du sætter pris på en stor bolig helt tæt på naturen, i rolige omgivelser, så er Klintedalen 28 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.