Mørkhøj Parkalle 4C, 2860 Søborg

Moderne, flot og rummeligt rækkehus i eftertragtet og børnevenligt område.

- Opført i 2006 med lave vedligeholdelses-og driftsomkostninger.

- Kort afstand til den populære Enghavegård Skole, institutioner og indkøb.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde dette moderne og velindrettede rækkehus i et eftertragtet område.

Området er etableret i 2006 og ligger lige op af den populære Enghavegård Skole, så børnene selv kan gå trygt til skole. Naboskabet er i højsædet, hvor man holder øje med hinanden og for børnene er der fælles nyopførte legepladser og boldbane. Til området er der parkeringspladser både til områdets beboere samt gæster.

Allerede fra du ankommer til boligen sætter du pris på den stemning ejendommen indbyder med den hyggelige forhave, det praktiske skur og cykelskur.
Fra entréen har du adgang til bryggers med toilet samt stuen, som består af både daglig-og spisestue i åben forbindelse til køkkenet samt udgang til den hyggelig baghave, hvor man kan sidde under den nye markise fra 2017 med vindsensor. I køkkenet er desuden adgang til et viktualierum under trappen, så der er masser af plads til køkkenmaskiner.

1. salen består af 3 gode store værelser og et stort badeværelse. 2. salen består af et stort rum, som for nuværende sælger er blevet brugt primært til overnattende gæster og opbevaring, ellers kan det benyttes som værelse eller kontor.

Fra boligen har du kort afstand til skole, institutioner, indkøbsmuligheder og skal du mod København er der hurtig adgang til Hillerødmotorvejen og kun 10 minutters kørsel herfra. Hvis du ønsker at cykle kan du tage supercykelstien direkte ind til København. Shoppingcenteret Big i Herlev ligger kun 2.5 km derfra.

Hvis du sætter pris på en stor og rummelig bolig, med gode indretningsmuligheder i et roligt kvarter tæt på det meste og som er oplagt til børnefamilien så er Mørkhøj Parkalle 4C bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.