Søholmen 24, 2760 Måløv

Sjældent udbudt nyt enderækkehus fra 2015 med skønt lysindfald.

- Beliggende i det eftertragtede Søndergårdskvarter i Måløv med kunstig anlagt kanal.

- Stor sydvendt baghave med sol hele dagen.

- Godt fællesmiljø i flotte omgivelser.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette skønne nye enderækkehus beliggende på en af de bedste placeringer i Søndergårdskvarteret i Måløv. Søndergårdskvarteret er et nyere boligkvarter fra 2002, der ligger lige syd for Måløv Station. Søndergårds særlige kendetegn er en ca. 600 meter lang, kunstig anlagt kanal/sø, som giver hele området herlighedsværdi og karakter, som man kender det fra søerne inde i København.

Allerede ved ankomsten til området bliver du mødt af 27 flotte rækkehuse anlagt i deres egen lille enklave med fælles parkeringspladser. Her har du mulighed for at hilse på dine naboer, som består af primært børnefamilier, men også par uden børn. Naboskabet er værdsat og man hjælper hinanden.

Straks fra du træder ind ad hoveddøren til Søholmen 24 mærker du den gode stemning og kvaliteten i boligen. Derudover oplever du masser af naturligt lys og en gennemtænkt planløsning. Stueplan består af entre, badeværelse, stor stue i forlængelse af køkken-alrummet. Fra stuen har du adgang direkte ud til den sydvendte baghave. Fra stuen går du op på 1. sal, der består af et repos, to gode børneværelser, et stort soveværelse, et stort badeværelse samt en altan. Der er mulighed for at lave et fjerde værelse på 1. sal, hvis der er behov for dette.

Rækkehuset, som er opført i 2015, har gulvvarme i hele huset samt genvex anlæg. Der er desuden lave drifts-og vedligeholdelsesomkostninger.

Samlingspunktet i huset er uden tvivl køkken-alrummet, hvor der er rig mulighed for at nyde den gode stemning ved blandt andet at sidde på højstolene i køkkenet og være en del af samtalen. De store værelser med masser af lys, badeværelserne på hvert plan er også nogle af plusserne ved rækkehuset - for ikke at forglemme den hyggelig for-og baghave samt altanen på 1. sal.

50 meter fra boligen ligger kanalen, der strækker sig igennem Søndergårdskvarteret. I den ene ende af kanalen er der fælleshus, i den anden ende finder du en lille park kaldet Pynten, hvor der er udendørs grill, legestativer, gynger, petanquebaner mv. Derudover bliver der sejlet med kajak fra søbredden om sommeren. Lige bag kanalen findes der også en multibane, legeplads og parkourbane.

Måløv er en by i udvikling og du bor under 500 meter fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Cafe, restauranter, takeaway madsteder, blomsterforretning, bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min) og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger.

Hvis du sætter pris på et flot og attraktivt rækkehus på en af de bedste beliggenheder i Søndergårdskvarteret, så er Søholmen 24 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.