Højeloft Vænge 70, 3500 Værløse

Rummelig og velholdt Schwanenflügel villa fra 1967 på god beliggenhed i Værløse.

- Kort afstand til Indkøb, S-tog og grønne områder som Furesøen, Nørreskoven og Hareskoven.

- Ejendommen har haft samme ejer i 51 år, så opdatering vil være naturlig, men der er rigtig gode muligheder for at indrette sig og sætte sit helt eget præg på ejendommen.

Ejendomsmæglerfirmaet har nu fornøjelsen af at udbyde denne fine villa på en yderst central beliggenhed i Værløse.

Boligen indeholder et meget stort stueområde med en stor dagligstue som blev tilbygget i 1978, hyggelig spisestue og endnu yderligere stort opholdsområde, hvor der også kan indrettes ekstra værelse.
Spisestuen kan lukkes af til resten af stueområdet med to skydedøre og i forlængelse af spisestuen finder du et funktionelt køkken med mindre spiseplads. Hvis der ønskes køkken-alrum kan dette nemt etableres.
Fra dagligstuen har du udgang til en hyggelig og ugenert sydvest vendt terrasse, hvor solen og haven kan nydes hele dagen. Herudover finder du et gæstetoilet, et værelse og en entré.

I forskudt plan indeholder boligen et stort soveværelse og et værelse begge med indbyggede skabe. Hertil et badeværelse med både kar og brus.

Boligen indeholder også en højloftet og tør kælder, hvor du finder to store disponible rum. Det ene bruges til vaskefaciliteter samt opbevaring og det andet er meget anvendeligt og kan bruges til både hobbyrum eller til overnattende gæster. Derudover et mindre rum, som kan bruges til opbevaring eller vinreol.

Kælderen er meget brugbar og der kan også etableres ekstra badeværelse eller teenage-afdeling hvis dette er et ønske.

Haven er dejlig ugenert og nem at vedligeholde. Der er både plads til at børnene kan spille fodbold, hoppe trampolin samt god plads til gæster på stenterrassen, som også har et overdækket område.

Til ejendommen hører en carport og et skur til opbevaring af haveredskaber mm.

Boligen ligger i et fredeligt område og i gåafstand til skole, daginstitutioner, Værløse Bymidte med gode indkøbsmuligheder, specialforretninger, Galaksen og Værløse S-tog med under 30 min. til Nørreport Station. Området er også meget børnevenligt da vejen er blind og der findes mange lejekammerater i området. Vil du tættere på grønne områder er der kort afstand til Fursøen, Farum Sø, Nørreskoven og Hareskoven.

Højeloft Vænge 70 er oplagt til familien, der søger en rummelig villa i god kvalitet, som ønsker at sætte sit eget præg på sit kommende hjem.

Vi glæder os til at fremvise boligen på åbent hus eller ring 88626020 for en fremvisning.