Lygten 59, 4. TH., 2400 København NV

OBS - Ny lav ejerudgift - Fælleslån er indfriet.

- Sjældent udbudt stor lejlighed helt tæt på Nørrebro med masser af muligheder

- Fantastisk udsigt med 2 altaner.

- Velegnet til det unge par eller som delelejlighed for 3 studerende.

- Ligger øverst i bebyggelsen med godt lysindfald.

- Flot gårdmiljø med fællesskab, store træer, græsplæne og legeplads.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne lejlighed på 4. sal på 95 kvm. med fantastisk udsigt. Ejendommen byder blandt andet på et skønt gårdmiljø med flotte store træer, legeplads og et rigtig godt fællesskab, hvor man griller om sommeren og spiser æbleskiver og drikker gløgg om vinteren. Til gårdmiljøet hører også et gårdtoilet, så når du har gæster på besøg, eller blot selv sidder i gården og nyder rammerne og stilheden kan dette benyttes. Til lejligheden hører et kælder- og loftrum samt fælles vaskeri.

Ejendommen er opført i 1938 og er løbende blevet renoveret med bl.a. afløb og faldstammer, vandinstallationer, kloak samt understrygning af tag. Lige nu er man i gang med renovering af kælder og fundament.

Du bliver budt velkommen i entreen, hvor du har mulighed for at sætte dine sko og hænge dit overtøj. Fra entreen har du direkte adgang den ene vej ud til køkkenet, hvorfra du har lejlighedens ene altan. Fra altanen har du udsigt ned til den charmerende gård. Fra den anden side går du direkte adgang ind til spisestuen med udsigt ind over København. Fra spisestuen har du yderligere adgang til den store dagligstue, hvor lejlighedens anden altan er. Her har du også udsigt indover København samt natur. Lejligheden består af yderligere et stort badeværelse med vaskefaciliteter, et mindre værelse samt et stort værelse.

Har man brug for et ekstra værelse, kan den ene stue nemt laves om til værelse da der allerede er hyggelige franske døre imellem de to stuer.

Fra lejligheden er der få hundrede meter til Bispebjerg Station, Lersøparken og Nørrebro Bycenter. Derudover ligger Netto lige ved siden af, og der er 3 minutters gågang til Lidl, hvor du kan foretage dine daglige indkøb og heller ikke mere end 10 minutters gågang til Nørrebro Station, hvor den kommende Metro kommer.

Hvis du sætter pris på en stor lejlighed med fantastisk udsigt, attraktiv beliggenhed og to altaner, så er Lygten 59 4. th. bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.