Ullasvej 22, 2880 Bagsværd

Flot murstensvilla i det eftertragtede Aldershvilekvarter med 150 gode etagemeter.

- Under 300 meter fra Bagsværd Sø og kort afstand til Hareskoven.

- Lukket vej med godt naboskab.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde dette charmerende murstenshus i det eftertragtede Aldershvilekvarter med 150 kvm under tag. Når du står foran ejendommen, kan du straks se at den er godt vedligeholdt gennem årene.

Boligen indeholder i øverste plan en entre hvorfra du har adgang til køkkenet, den ene stue samt nedgang til underetagen. Derudover har du i stueplan to store stuer i åben forbindelse, hvor den ene i dag er en rummelig spisestue og den anden en hyggelig dagligstue med et fantastisk lysindfald. Her kan du virkelig mærke husets originale charme. Fra dagligstuen er der nedgang til den nye stenterrasse, hvor du kan sidde ugeneret af naboer og med aftensol. Fra spisestuen er der indgang til et stort soveværelse. Det vil være muligt at lave et åbent køkken-alrum fra soveværelset til spisestuen og i stedet lave det nuværende køkken om til at værelse.

I underetagen, som ligger højt, finder du et badeværelse med gulvvarme samt et ekstra toilet fra 2015. Herudover et stort disponibelt rum med gulvvarme og 2 mindre disponible rum med fine anvendelsesmuligheder.
Underetagen indeholder også et stort bryggers med vaskefaciliteter og udgang til haven.

I haven har du god plads, men er samtidig nem at vedligeholde, da det meste er græs. Der er masser af plads at brede sig på for børnene og en tyk afskærmning til Bagsværdvejen. Udover den fine stenterrasse der ligger med fuld sol det meste af dagen har du også en stor garage med meget opbevaringsplads og mekaniker-grav til bilreparationer. Dertil en lille overdækning med plads til cykler.

Ullasvej er en blind vej, hvor børnene færdes sikkert og består af både børnefamilier og ældre. Der er et rigtig godt naboskab med fællesarrangementer som sommerfest, fastelavn og halloween.

Fra boligen er der ikke langt de skønne grønne omgivelser. Du har Bagsværd- og Lyngby Sø lige om hjørnet heller ikke langt til Hareskoven.

Skole, institutioner, S-tog samt indkøb er ikke langt derfra og skal du i specialforretninger har du en kort bil- eller cykeltur til Lyngby Storcenter og Lyngby Hovedgade med et væld af handlemuligheder.

Siden 2011 har ejer blandt andet udskiftet alle yderdøre, vinduesparti i stuen, nye zinktagrender hele vejen rundt og anlagt ny stenterrasse.

Boligen er oplagt til børnefamilien der ønsker en flot murstenvilla med mange muligheder for at indrette sig i et børnevenligt og eftertragtet område i Bagsværd.

Vi glæder os til at ser jer på åbent hus eller bestil en fremvisning på 88626020.