Bakketoften 14B, 2760 Måløv

- Hus til nedrivning, total istandsættelse eller renovering på en attraktiv beliggenhed i Måløv.

- Under 1.5 km fra Måløv Station, under 1.5 km fra Hareskoven, 2.5 km fra Søndersø.

- Hyggelig have.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson udbyder nu Bakketoften 14B, hvor du enten har mulighed for at rive huset ned og bygge dit nye drømmehus, lave en totalistandsættelse eller renovere huset løbende. Uanset hvilken løsning der passer dig, har du mulighed for at sætte dit helt eget præg, og med i pakken får du en hyggelig have.

Bakketoften 14B ligger i enden af den gamle bydel i Måløv, herfra har du få hundrede meter til Måløv Naturpark samt adgang til den gamle flyvestation Værløse, hvor man i dag bruger den 3 km lange landingsbane til at cykle, løbe, stå på rulleskøjter, gå ture med videre.

Måløv er en by i udvikling og du bor under 1.5 km fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Cafe, restauranter, takeaway madsteder, bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min), apotek og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger. Der er under 1 km til institutioner, skole og idrætsfaciliteter. Derudover ligger adgang til frederikssundsmotorvejen få kilometer derfra.

Hvis du er interesseret i en attraktiv beliggenhed så er Bakketoften 14B bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.