Aprilvej 54, 2860 Søborg

Velholdt murstensvilla med hele 156 kvm. under tag.

- Kort afstand til indkøb, skole, institutioner og hurtig adgang til København.

- Underetagen fremstår i virkelig flot stand med badeværelse og tre gode rum med mange anvendelsesmuligheder.

- Nyere carport og et isoleret værksted.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne flotte og charmerende murstensvilla fra 1949. Når man ankommer til boligen, kan man tydeligt se, at der er tale om et hus i høj kvalitet. Flot arkitektur og et dejligt udeareal med grøn beplantning og plads til at børnene kan lege i haven.
Bemærk også den flotte tilstandsrapport.

Ved første skridt ind i boligen træder du ind i en rummelig entré, som giver en behagelig velkomst. Herfra træder du videre ind i den store stue, som er husets samlingspunkt med åben forbindelse til det lyse og funktionelle køkken og udgang til den store træterrasse. Her kan du tydeligt fornemme den originale charme som er velbevaret og samtidig flot vedligeholdt. Du kan desuden mærke hyggen, når du om vinteren sidder i stuen og nyder den lune brændeovn og om sommeren det fantastiske lysindfald.

I 1999 blev der lavet en mindre tilbygning flot integreret med hovedhuset, hvor der er et ekstra værelse med egen indgang. Dette kan både bruges til soveværelse, kontor, mindre erhverv som behandlingsrum eller åbnes op og forlænge stuen.
Herudover har du i stueplan et stort soveværelse og et fint gæstetoilet.

Fra entréen er der nedgang til underetagen med et væld af anvendelsesmuligheder. Her er højt til loftet utrolig vedholdt med to gode store rum samt ét mindre og et badeværelse med både kar, bruseniche og gulvvarme. Herudover har du et bryggers med vaskefaciliteter, håndvask og fin entré med egen indgang.
Her er isoleret både ude og inde. Der er omfangsdræn, så kælderen er altid tør.
Alt i alt en bolig der giver mange muligheder for at indrette sig.

Haven er nem og overskuelig med en stor træterrasse. Til boligen hører en nyere carport og et isoleret værksted, opført i flot samspil med hovedejendommen.

Ejendommen er beliggende i det børnevenlige Mørkhøj med gåafstand til skole, institutioner, indkøb og offentlig transport. Skal du mod København har du 15 minutters kørsel til Indre By.

Boligen er oplagt til familien, der gerne have en flot, charmerende villa med mange muligheder for at indrette sig i et børnevenligt kvarter.

Boligen skal bestemt opleves, så vi glæder os til at se Jer på en af vores åbnet hus dage og ellers kontakt os på 88626020 for en fremvisning.