Søndergårds Allé 43, 1. TV., 2760 Måløv

Indflytningsklar eftertragtet lejlighed i det skønne Søndergårdskvarter med attraktiv beliggenhed.

- Udsigt udover vand fra altan.

- Kun 200 meter fra Måløv Station og 20 meter fra kanten af den kunstige anlagte sø.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende lejlighed i Søndergårdskvarteret i Måløv. Søndergårdskvarteret er et nyere boligkvarter fra 2002, der ligger lige syd for Måløv Station. Søndergårds særlige kendetegn er en ca. 600 meter lang, kunstigt anlagt sø/kanal, som giver hele området herlighedsværdi og karakter, som man kender det fra søerne inde i København. Der er desuden et nybygget fælleshus, der kan lejes til sociale arrangementer.

Lejligheden indeholder en stor entre med skabsplads. Fra entreen har du adgang til et stort åbent køkken med plads til spisebord i åben forbindelse til dagligstuen, hvor der begge steder er et godt lysindfald. Derudover har du fra entreen adgang til soveværelse og til lejlighedens andet værelse samt adgang til badeværelset. Fra køkkenet har du adgang ud til lejlighedens terrasse, hvor du hele sommeren kan nyde roen, en kop kaffe eller et glas vin.

Bygningen er et topmoderne lejlighedskompleks opført i 2007 med elevator, tilhørende parkeringsplads, stort kælderrum samt cykelkælder.

Lejligheden henvender sig både til den unge familie med eller uden børn, den enlige samt seniorparret.

Hvis du sætter pris på godt naboskab, er Søndergårds Allé 43 1. tv. også den rette bolig til dig.

Den kunstigt anlagte sø/kanal, strækker sig igennem hele Søndergårdskvarteret. I den ende ved rundkørslen, finder du både en lille park kaldet Pynten, hvor der er udendørs grill, legestativer, gynger, petanquebaner mv. Derudover bliver der sejlet med kajak fra søbredden om sommeren. Lige bag søen findes der også en multibane, legeplads og parkourbane.

Måløv er en by i udvikling og du bor 300 meter fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Cafe, restauranter, takeaway madsteder, bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min), apotek og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger.

Hvis du sætter pris på en lejlighed i flot stand på en attraktiv beliggenhed, så er Søndergårds Allé 43, 1. tv. bestemt et besøg værd.

Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.