Damhus Boulevard 112, 2610 Rødovre

Rummelig klassisk murermester villa beliggende centralt i Rødovre med hele 184 boligkvadratmeter - med tilbygning fra 2002

- Stor ugeneret have i rolige omgivelser, med skøn sommerhusstemning.

- Både stor og flot træterrasse ud fra stuen samt fra ud fra 1. sal – begge steder kan solen nydes.

- Tæt på S-tog, indkøb, institutioner og skole.

Nu har ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson fornøjelsen af at udbyde denne charmerende murermester villa med den skønneste have liggende i ro på bagsiden af huset. Fra det øjeblik du ankommer til huset bliver du overrasket over roen og synet af den charmerende murermestervilla.

Boligen indeholder i stueplan en stor entré, tre gode værelser, et fransk køkken i åben forbindelse til den store spisestue med gulvvarme. Her har du et virkelig godt lysindfald, da du har et stort ovenlysvindue. Fra spisestuen kommer du ind i endnu en stor stue med brændeovn og udgang til den store træterrasse i haven. Stuens størrelse gør, at du har mange muligheder for indretning og det er muligt at have mange gæster på besøg.
Herudover har du et badeværelse og et mindre bryggers med vaskefaciliteter. I hele boligen er der lyse trægulve.

På 1. salen finder du et toilet og et helt nyt badeværelse med gulvvarme fra 2018. Herudover er der 2 store værelser og udgang til en stor terrasse med en skøn udsigt til haven og udover området. Herfra kan du nyde solen med et glas vin eller en kop kaffe på en sommeraften.

Til boligen er der også en mindre kælder med fyrrum og et lille depotrum. Herfra er der udgang til garagen som har masser af opbevaringsplads.

Haven ligger utrolig ugeneret i forhold til naboer. Her er der plads til både fodboldmål og trampolin. Haven har den hyggeligste sommerhusstemning og du hverken hører eller fornemmer på nogle måder, at du er meget tæt på København. I enden af haven finder du et redskabsskur.

Ejendommen ligger på en rolig villavej centralt i Rødovre. Her er gode og gratis parkeringsmuligheder for dine gæster. Her har du kort afstand til både indkøb, skole, gymnasie, station og Damhussøen.

Søger du en rummelig villa med mange gode muligheder for at indrette dig centralt i Rødovre, og tæt på København, Så er Damhus Boulevard 112 lige noget for dig. Kontakt os på 88626020 eller boligsalg@ronniekarlsson.dk for spørgsmål eller hvis du ønsker en fremvisning.