Måløv Hovedgade 58C, 2. TH., 2760 Måløv

Klassisk 2-værelses kvistlejlighed kun 100 meter fra Måløv Hovedgade.

- Kun 300 meter fra Måløv Station.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson præsenterer nu denne 2-værelses kvistlejlighed, helt centralt beliggende i Måløv.

Lejligheden ligger i en klassisk murstensejendom fra 1948 med gode fællesfaciliteter. Derudover kan du som køber nyde de grønne fællesarealer, som især i sommermånederne benyttes flittigt. For dem der har bil, kan de glæde sig over den store parkeringsplads, hvor man altid kan finde en plads til sin bil.

Lejligheden ligger på 2. sal og har et skønt lysindfald fra kvisten. Lejligheden består af en entre, hvorfra du både har adgang til køkken, soveværelse, badeværelse og stue. Både stue og soveværelse har begge en god størrelse, og giver mulighed for flere indretninger. Da du både har adgang til stue og badeværelse fra entre giver det også mulighed for at benytte den som en delelejlighed

Til lejligheden er der både vaskerum og cykelkælder.

Lejligheden henvender sig både til det unge par, den enlige, seniorparret samt dem der ønsker at købe den som en delelejlighed.

Måløv er en by i udvikling og du bor 100 meter fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker (Meny med Farumhus bageren og Netto), Fitness World, Cafe Iglo, restauranter, takeaway madsteder, bibliotek (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min), apotek og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger.

Hvis du sætter pris på en lejlighed centralt i forhold til S-tog, indkøb mv. så er Måløv Hovedgade 58C, 2. tv. et besøg værd.

Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.