Myrholmen 27, 2760 Måløv

Fantastisk og sjældent udbudt enderækkehus med skønt lysindfald og flot stand beliggende i Søndergårdskvarteret i Måløv.

Stor ugenert sydvestvendt baghave, hvor du har sol fra middagstid til den går ned om aftenen.

Godt fællesmiljø i flotte omgivelser.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette skønne enderækkehus beliggende på en af de bedste placeringer i Søndergårdskvarteret i Måløv. Søndergårdskvarteret er et nyere boligkvarter fra 2002, der ligger lige syd for Måløv Station. Søndergårds særlige kendetegn er en ca. 600 meter lang, kunst anlagt sø/kanal, som giver hele området herlighedsværdi og karakter, som man kender det fra søerne inde i København.

Allerede ved ankomsten til området bliver du mødt af 17 flotte rækkehuse anlagt i deres egen lille enklave med fælles parkeringspladser. Fællesarealet er anlagt efter parkeringspladserne, så børnene kan færdes og lege frit på områdets egen legeplads.

Du bliver budt velkommen til Myrholmen 27 ved den indbydende forhave, hvor du også har morgensolen. Straks fra du træder ind ad hoveddøren mærker du den gode stemning og kvaliteten i boligen. Derudover oplever du masser af naturligt lys og en gennemtænkt planløsning. Stueplan består af entre, toilet stor stue i forlængelse af køkken-alrummet. Fra stuen går du op på 1. sal, der består af en repos, 2 gode børneværelser, 1 stort soveværelse og 1 stort badeværelse.

Der er et fuld loftrum til opbevaring, desuden et skur. Rækkehuset, som er opført i 2004, har gulvvarme i hele huset samt genvex anlæg. Der er lave drifts-og vedligeholdelsesomkostninger.

Inden for 200 meter fra boligen kommer du ned til søen/kanalen, der strækker sig igennem Søndergårdskvarteret. Her finder du både en lille park kaldet Pynten, hvor der er udendørs grill, legestativer, gynger, petanquebaner mv. Derudover bliver der sejlet med kajak fra søbredden om sommeren. Lige bag søen findes der også en multibane, legeplads og parkourbane.

Måløv er en by i udvikling og du bor under 1 km fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Cafe, restauranter, takeaway madsteder, bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min) og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger.

Hvis du sætter pris på et flot og attraktivt rækkehus på en af de bedste beliggenheder i Søndergårdskvarteret, så er Myrholmen 27 bestemt et besøg værd.

Kig forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.