Snogegårdsvej 100, ST. TV., 2860 Søborg

Integreret kælder med nedgang direkte fra lejligheden – i alt 110 kvm under tag.

- Totalistandsat lejlighed.

- Central beliggenhed.

- Parkeringsplads til lejligheden.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne total istandsatte, moderne og smagfulde lejlighed med integreret kælder og i alt 110 kvm under tag.

Allerede fra du ankommer til ejendommen lægger du mærke til den hyggelig stemning med de grønne områder rundt om lejlighedskomplekset, hvor du kan nyde solen, have gæster på besøg til grill eller blot læse en god bog med en kop kaffe eller glas rødvin.

Du ankommer i entréen, hvor du kan hænge dine jakker og stille dine sko. Herfra har du adgang til venstre til det totalistandsatte badeværelse. Videre fra entréen træder du ind i lejlighedens nerve, det meget smagfulde køkken-alrum, hvor du kan tilbringe mange gode timer og med plads til stort spisebord.

Videre fra køkken-alrummet har du adgang til dagligstuen, hvorfra du både har adgang til soveværelset samt nedgang til kælderen som nuværende ejer har fået lavet.

Kælderen består af 2 store rum som kan benyttes til værelser, teenageafdeling, ekstra stuer eller til overnattende gæster.

Til lejligheden tilhører desuden et kælderrum og en parkeringsplads.

Fra boligen har du kort afstand til S-toget ved Buddinge Station, hvor du også finder busforbindelser. Derudover har du masser af indkøbsmuligheder, den lokale Kvickly ligger lige ved Buddinge Station, men derudover har du også tæt til Vangede Bygade og Søborg Hovedgades mange forretninger.
I gåafstand har du både Nymosen og Gentofte Sø.

Hvis du sætter pris på en topmoderne lejlighed, hvor du ved du ikke skal andet end nyde livet i de skønne rammer, på en helt central beliggenhed, så er Snogegårdsvej 100 st. tv. bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.