Skov Alle 7, 3500 Værløse

Sælger af Skov Alle 7, Hareskovby, 3500 Værløse, udtaler: ”Tryghed og professionalisme gik hånd i hånd i hussalget”

At skulle formidle salget af et familiemedlems dødsbo er aldrig nogen nem sag. Men for Susanne Allerslev og hendes familie blev det, med hjælp fra Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson, alligevel en god oplevelse.

"Sammen med min familie skulle jeg sørge for at få solgt huset på Skov Allé. Vi tog snakken med to forskellige ejendomsmæglere, og valget faldt på Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson", fortæller Susanne Allerslev og fortsætter:
"Vi følte os fra start meget trygge ved Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson. Der var en god kemi, og de var meget begejstrede for huset, hvilket også gav os følelsen af, at de nok skulle få det solgt hurtigt og til den rigtige pris".

"Og det fik vi jo så ret i, for på blot 3 uger var huset solgt til en pris vi var ovenud tilfredse med. Hele forløbet gik simpelthen så nemt, og vi kunne ikke have være gladere".

"På intet tidspunkt følte vi os utrygge eller uoplyste. Der var ingen tvivlsspørgsmål, og vi blev så at sige holdt i hånden gennem hele forløbet", fortæller Susanne Allerslev og afslutter:

"VI vil meget gerne anbefale alle der skal sælge bolig at tage fat i Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson".