Sortemosevej 29, 2730 Herlev

- Fantastisk ejendom med to separate indflytningsklare boliger i flot stand.
- Mulighed for at bo flere generationer eller tilbyde sine teenagebørn deres egen bolig.
- Tæt på Hareskoven samt Søndersø, Bagsværd Sø og Furesøen.
- Flot stand - Luft-til-vand pumpe fra 2022 samt to nye Svane-køkkener.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne fantastiske bolig, som fordeler sig over to separate boliger, med separate indgange, der er oplagt, hvis man ønsker at bo flere generationer, som nuværende ejere gør. Boligen har desuden været igennem en større renovering, hvorfor den står i flot stand. Af forbedringer kan nævnes, to nye Svane-køkkener fra 2020, luft-til-vand-pumpe fra 2022 samt nye vinduer flere steder i boligen fra 2021.

Den første bolig strækker sig over to etager, stueplan samt underetage. Her bliver du budt velkommen i det indbydende Svane-køkken, hvor ordet samtale-køkken straks giver mening. Svanekøkkenet er med Neolith Iron Corten-bordplade, Miele-vinkøleskab, induktionsplade med emhætte og Quooker. Spise og dagligstue er i åben forbindelse til køkkenet. Fra stuen har du adgang til en lukket udestue på hele 47 kvm, hvorfra du har udgang til en altan der går langs udestuen og endnu vigtigere har du udsigt udover Hareskoven. Herfra har du udsigt til den smukkeste solnedgang og til nytår det bedste view til fyrværkeri. I stueplan har du derudover et badeværelse samt soveværelse.

Nedenunder har du tre værelser, alle med egen udgang til den hyggelige overdækket terrasse, hvorfra du ser trækronerne i Hareskoven. Desuden har denne bolig bryggers samt nummer to badeværelse.

Den anden bolig ligger i forlængelse af den første. Indgangen består af et flot bryggers/entre, hvorfra du går videre ind i køkkenet, som også i denne bolig er et nyt Svane-køkken, denne gang med marmorbordplade, men igen et samtalekøkken, med højstole for enden. Fra køkkenet har du åben adgang til stuen, og herfra har du udgang til terrasse. Derudover indeholder boligen et lækkert badeværelse samt et opholdsrum.

Haven er bestemt også værd at nævne, med de mange hyggekroge, terrasser og bålsted. Der er både plads til at hygge sig sammen og hver for sig. Haven er om sommeren, når træer og blomster sprunget ud, helt lukket.

Boligen er beliggende i et område med mange børnefamilier og tæt på institutioner, indkøb samt bus og S-tog.

Til boligen hører en garage med indkørsel fra jagtporten.

Næsten lige uden for hoveddøren tilbydes du masser af naturoplevelser i Hareskoven med idyl og stemningsfyldt atmosfære. Om du er til en løbetur eller en gåtur, så kan du få det opfyldt her. Er du til at cykle mountainbike, findes der utallige muligheder lige rundt om hjørnet. I Hareskoven har du masser af spor, der fx går videre til Bagsværd Sø og Furesøen. Har du lyst til at gå en tur rundt langs vand, har du både Søndersø, Bagsværd Sø og Furesøen inden for få km. Hvis du i stedet vil nyde en kold øl, noget godt at spise eller blot en kop kaffe eller kakao, så er der under 2 km til Bryggeri Skovlyst.

Boligen er oplagt som 2 families hus, som den bruges til i dag, eller til den store familie med flere større børn der kan tilbydes deres egen bolig. Og ønsker du derudover at bo tæt på skov og søer, så er Sortemosevej 29 det oplagte sted. Vi glæder os til at se jer til åbent hus eller bestil en fremvisning på 88626020.