Søholmen 44, 2. A., 2760 Måløv

- Fantastisk view udover sø-arealet i Søndergårdskvarteret.

- Stor vestvendt terrasse med eftermiddags-og aftensol.

- Skønt lysindfald i hele lejligheden.

- Kun 500 meter fra Måløv Station.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne skønne lejlighed med en fantastisk udsigt udover område og kanal på en af de bedste beliggenheder i Søndergårdskvarteret.

Allerede ved ankomsten til området bliver du mødt af en flot bygning opført i 2010, hvor søbredden er lige uden for døren. Når du træder ind i lejligheden bliver du mødt med masser af naturligt lys og en indbydende lejlighed med en god rumdeling og i moderne stand.
Lejligheden indeholder et soveværelse med udsigt til sø, et værelse samt en åben stue ud til køkkenet. Fra hele stuen har du udsigt udover området og kanalen. Fra stuen træder du ud på den store vestvendte terrasse, hvor du hele sommeren kan nyde en kop kaffe eller et glas vin midt i solen fra om eftermiddagen og hele aftenen. Der er elevator i ejendommen og tilhørende parkeringsplads og kælderrum.
Lejligheden henvender sig både til den unge familie med eller uden børn, den enlige samt seniorparret.

For enden af søen, som lejligheden ligger ud til er der en lille park kaldet Pynten, hvor der er udendørs grill, legestativer, gynger, petanquebaner mv. Om sommeren bliver der sejlet med kajak fra søbredden. Der findes også en multibane og parkourbane.

Måløv er en by i udvikling og du bor under 500 meter fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Cafe, restauranter, takeaway madsteder, Bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på kun små 30 min) og meget andet. Derudover finder du i Måløv skoler, institutioner og idrætsforeninger.

Ønsker du at se denne attraktive lejlighed, så kontakt os på tlf. 88626020, mail eller mød op på et af vores åbent huse.