Søndergårds Allé 39, 4. TH., 2760 Måløv

Indflytningsklar penthouse lejlighed i det skønne Søndergårdskvarter.

- Syd-vest vendt altan med udsigt udover vand.

- Kun 200 meter fra Måløv Station.

- Elevator i bygningen.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne indbydende penthouse-lejlighed i Søndergårdskvarteret i Måløv. Søndergårdskvarteret er et nyere boligkvarter fra 2002, der ligger lige syd for Måløv Station. Søndergårds særlige kendetegn er en ca. 600 meter lang, kunstigt anlagt sø/kanal, som giver hele området herlighedsværdi og karakter, som man kender det fra søerne inde i København. Der er desuden et nybygget fælleshus, der kan lejes til sociale arrangementer.

Lejligheden indeholder en stor åben stue i forlængelse af det åbne køkken-alrum, soveværelse samt badeværelse. Fra stue har du udgang til den indbydende altan, hvor solen kan nydes hele dagen og med udsigt udover den kunstig anlagte kanal.
Fra hele stue og køkkenarealet er der et fantastisk lysindfald og udsigt.

Bygningen er et topmoderne lejlighedskompleks opført i 2007 med elevator, tilhørende parkeringsplads, stort kælderrum samt cykelkælder.

Lejligheden henvender sig både til den unge familie, den enlige samt seniorparret der gerne vil have en skøn beliggenhed med udsigt og masser af komfort.

Den kunstigt anlagte sø/kanal, strækker sig igennem hele Søndergårdskvarteret. I den ende ved rundkørslen, finder du både en lille park kaldet Pynten, hvor der er udendørs grill, legestativer, gynger, petanquebaner mv. Derudover bliver der sejlet med kajak fra søbredden om sommeren. Lige bag søen findes der også en multibane, legeplads og parkourbane.

Måløv er en by i udvikling og du bor 300 meter fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Cafe, restauranter, takeaway madsteder, bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min), apotek og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger.

Hvis du sætter pris på en penthouse lejlighed i flot stand på en attraktiv beliggenhed, med flot udsigt, så er Søndergårds Allé 39, 4. th. bestemt et besøg værd.

Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.