Maj Alle 64, 2860 Søborg

Flot enderækkehus med tilhørende garage og skøn have med beplantning i forhold til de fire årstider

- Skoledistrikt er den attraktive Enghavegård Skole, kun 1 km fra boligen.

- Supercykelsti til København, Rådhuspladsen er kun 9 km derfra.

- Masser af indkøbsmuligheder lige rundt om hjørnet, Rema 1000, Daglig Brugsen og Fakta.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af udbyde dette attraktive enderækkehus på en god beliggenhed i Søborg, meget tæt på alt lige fra Utterslev Mose, busser, motorvej, København, indkøbsmuligheder, Big Herlev, Enghavegård Skole mv.

Allerede fra du ankommer til boligen og ser det flotte enderækkehus får du lyst til at se mere. På forsiden af boligen er der bygget en indbydende høj træterrasse, hvor solen kan nydes.

Boligen indeholder i stueplan en entre med adgang til køkkenet, hvor du herfra har udgang til haven. Fra entre har du også adgang til daglig-og spisestuen. Fra stuen har du udgang ud til den hyggelige træterrasse.
1. sal består af et repos, et værelse, et meget stort værelse, som kan gøres til to værelser, samt boligens badeværelse. Kælderen består af et stort rum, et vaskerum samt et WC.

Haven er et kapitel for sig selv, designet af nuværende ejer, hvor der er lagt vægt på, at der er beplantning i forhold til de 4 årstider samt der bliver dyrket grøntsager i de 12 plantekasser samt drivhuset. Hvis man savner at dyrke sine egne grøntsager og gerne vil bo tæt på København, så er Maj Alle 64 det rigtige sted.

Der er installeret nyt naturgasfyr med styring for 5 år siden, for 1 år siden blev der lavet en ny skorsten, for ca. 10 år siden blev der installeret nye Velux energivinduer på 1. sal. og køkken.

På vejen er er der et godt naboskab og naboerne er primært børnefamilier. Da det er et enderækkehus har du mulighed for at parkere din bil på selve grunden.

Boligen skal opleves, så vi glæder os til at se Jer på en af vores åbnet hus dage og ellers kontakt os på 88626020 for en fremvisning.