Nøddelunden 346, 2765 Smørum

Sjældent udbudt ét-plans rækkehus for enden af blind vej.

- Beliggende i det eftertragtede rækkehusmiljø, Nøddelunden i Smørum.

- For- og baghave med den skønneste stemning.

- Parkeringsplads lige ude foran boligen.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde dette charmerende rækkehus beliggende på en af de bedste placeringer i Smørum.

Allerede ved ankomsten til Nøddelunden sænker roen sig og du fornemmer med det samme et område, hvor man hilser og passer på hinanden. Området er en stor blanding af børnefamilier, par uden børn samt seniorer.

Ved ankomsten til ejendommen, hvor du kan parkere lige ude foran, bliver du mødt af en meget charmerende forhave, med krukker, beplantning og et hyggeligt bord med stole, hvor kaffen kan nydes. Du får ganske enkelt lyst til at blive i forhaven og nyde den gode stemning.

Ejendommen består af en god entre, to værelser, et stort badeværelse med plads til vaskemaskine og tørretumbler, et stort åbent køkken og i forlængelse af køkkenet en spiseafdeling og dagligstue.
Fra dagligstuen har du direkte udgang til en indbydende baghave, som er delvis overdækket. Stemningen i baghaven er ligesom i forhaven meget indbydende med krukker samt et loungemiljø under den delvis overdækket terrasse. Der er ingen naboboliger ud til baghaven.

Til boligen hører et stort loftrum.

Smørum er kendt for sine udbyggede stisystemer, som betyder, at man kan komme rundt i hele byen via stisystemer på gå-ben eller cykel. Det uanset om du skal til børnehuset regnbueskytten eller Søagerskolen, der begge ligger 300 meter derfra eller i Netto, som ligger 600 meter derfra. Derudover kan du også via stisystemet komme til biblioteket eller til Smørum Centret, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter, eller gå til crossfit.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness til golf og meget mere.

Der går busser fra Smørum til Ballerup, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København, og du kan komme på motorvejen kun små 4 km. derfra.

Hvis du sætter pris på et charmerende og attraktivt rækkehus på en af de bedste beliggenheder i Smørum, så er Nøddelunden 346 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.