Baneskrænten 6, 2760 Måløv

Fin villa i ét plan med 3 værelser og gode muligheder for at sætte dit eget præg.

- Beliggende i børnevenligt kvarter på blind vej.

- Gåafstand til station, skole, institutioner og indkøb.

- Attraktiv pris i Måløv.

Velkommen til Baneskrænten 6 i Måløv lige på grænsen til Smørum.

Boligen indeholder en stor dagligstue med udgang til en hyggeligt overdækket stenterrasse. I stuen har du god plads til både stort spisebord og sofaafdeling. Herudover et stort køkken med nyt gulv fra 2015 med god spiseplads og et stort bryggers med vaskefaciliteter. Det er muligt at åbne op fra køkkenet til stuen, hvis dette er et ønske. Herudover finder du tre værelser, et badeværelse og et gæstetoilet.

Haven er hyggelig, og hvis du fx har lyst til at anlægge en køkkenhave, er der god plads til dette. Derudover også plads til trampolin og fodboldmål.

Ejendommen ligger helt tæt på S-togslinjen, men du har lydisolerede vinduer mod banen og terrassen ligger på modsatte side.

Måløv er en by i udvikling og du bor under 500 meter fra Måløv Hovedgade, der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Café, restauranter, takeaway madsteder, bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min), apotek og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger, som alle ligger under en km fra villaen. Derudover ligger adgang til Frederikssundsmotorvejen få kilometer derfra.

Oplagt til familien, der leder efter en bolig til en attraktiv pris, med mulighed for at sætte sit eget præg.

Kom og se boligen på åbent hus eller kontakt os på 88626020 for en fremvisning – Vi glæder os til at se jer.