Maj Alle 117, 2860 Søborg

Indflytningsklart rækkehus med nyt tegltag og kort afstand til København.

- Direkte udgang fra stuen til fin terrasse og hyggelig have.

- Oplagt til den nye familie der søger et børnevenligt kvarter.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde dette fine rækkehus i god stand.

Rækkehuset indeholder et godt køkken med spiseplads og en stor dagligstue med direkte udgang til terrassen. Du har mulighed for at åbne køkkenet op til stuen hvis det er et ønske.
Stuen har nyt gulv og har et rigtig godt lysindfald.

Boligen 1. sal har 1 soveværelse og 2 mindre værelser og et fint badeværelse.

Derudover har boligen en klinkebelagt kælder med toilet og bryggers med vaskefaciliteter og god opbevaringsplads. Kælderen er meget brugbar og du kan blandt andet indrette et godt hobbyrum.

Haven er nem og overskuelig og indeholder i enden en hyggelig lukket stenterrasse, hvor du er helt ugenert af naboer. Herudover har du også et rigtig godt skur med opbevaringsplads.

Området er roligt og børnevenligt og der er ikke lang til skole, daginstitutioner og indkøb. Skal man mod København er der hurtig adgang til Hillerødmotorvejen og kun 10 minutters kørsel.

Søger du et godt udnyttet rækkehus i god stand, oplagt til den nystartede familie med gode muligheder for at indrette sig, så er Maj Alle 117 lige noget for dig.

Boligen skal opleves, så vi glæder os til at se jer på en af vores åbnet hus dage og ellers kontakt os på 88626020 for en fremvisning.