Bringetoften 5, Jonstrup, 3500 Værløse

Beliggende i det charmerende Jonstrup på lukket og børnevenlig villavej

- Gå-afstand til Hareskoven, Søndersø samt naturområdet ved den gamle flyvestation.

- Rummelig Johan Christensen villa i 2 plan med gode indretningsmuligheder.

- Hyggelig, solrig have og rolige omgivelser.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne charmerende Johan Christensen villa beliggende i Jonstrup, Værløse med Hareskoven, Søndersø og den tidligere flyvestation Værløse som nærmeste naboer.

Boligen indeholder i stueplan en stor lys stue i åben forbindelse med køkkenet. Her er der masser af plads til at indrette sin stue og endda mulighed for at lave et ekstra værelse. Fra stuen er der udsigt og udgang til den hyggelige have og fra spisestuen udgang til et hyggeligt terrasseområde.

Herudover et badeværelse, funktionelt bryggers med separat udgang og lille depotrum under trappen.

På 1. sal finder du 4 værelser og et badeværelse. Her er der også god mulighed for at indrette sig efter behov. To af værelserne har udgang til en altan, hvor du har et fantastisk view udover nærområdet ved Møllemosen og Værebro Å. Fra 1. sal er der også adgang til et veldisponeret loftrum med ståhøjde i midten og gode opbevaringsmuligheder.

Haven er regulær, nem at vedligeholde og sydvendt. Her er både plads til fodboldmål og trampolin.

Til ejendommen hører en carport med tilhørende skur.

Ejendommen har en skøn beliggenhed på en lukket villavej. Her har børnene nemt ved at finde legekammerater og skal ikke bekymre sig om trafik. Der er legeplads og et godt fællesskab og mulighed for at låne fælleshus.

Ejendommen er yderst velbeliggende med få minutters gang fra Hareskoven, naturområdet ved den tidligere flyvestation Værløse, indkøb (Rema 1000), Restaurant Jonstrup Gl. Købmandsgård, integreret daginstitution og skole. Jonstrup er desuden en bydel i udvikling. Lige uden for hoveddøren tilbydes altså masser af naturoplevelser, idyl og stemningsfyldt atmosfære. Om du er til en løbetur eller en gåtur så kan du få det opfyldt her. Er du til at cykle, uanset om det er racer-eller mountainbike findes der utallige muligheder lige rundt om hjørnet. I Hareskoven har du masser af spor der går videre til Bagsværd- og Furesøen. Hvis du vil cykle racer, citybike eller stå på rulleskøjter har du de bedste vilkår her på den gamle landingsbane på den gamle flyvestation - som i dag er et rekreativt område.

Boligen er oplagt til de børnefamilier der ønsker ro, nærhed, lys og luft tæt på naturen. Bestemt at besøg værd. Vi glæder os til at se jer på åbent hus eller bestil en fremvisning på 88626020.