Brydegårdsvej 32, 2760 Måløv

- Unik bolig med fantastisk view til Måløv Naturpark.

- Spændende bolig i flere niveauer med mulighed for at sætte sit eget præg.

- Under 2 km fra Hareskoven.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne fantastiske beliggende villa med den mest charmerende udsigt til Måløv Naturpark.

Villaen ligger på en skrående grund, hvor du starter med at køre op til huset med carport foran. Herfra er huset i 3 niveauer med en udestue bagerst som er meget brugbar og kan benyttes året rundt.

Du kommer ind ad entréen, hvor du har et værelse til højre, et rum til opbevaring til venstre, som med istandsættelse kan gøres til husets 4. værelse. Lige frem har du husets ene badeværelse. Videre fra entréen går du op ad trapperne til niveau 2, hvor du kommer ind i et åbent køkken-alrum med den mest fantastiske udsigt fra alle de store vinduer mod Måløv Naturpark. Længere henne i rummet er dagligstuen i åben forbindelse til køkken-alrum, her har du også den flotte udsigt direkte ind i stuen. Kendetegnende for hele stue-og køkkenplanet er, at der er det mest fantastiske lysindfald uanset hvor du befinder dig.

Fra både dagligstuen og køkkenet er der udgang til husets sweet-spot, den store terrasse med et imponerende view udover Måløv Naturpark. Her kan tilbringes mange hyggelige stunder på sommeraftener i samvær med familie og gode venner. Heller ikke at forglemme skal nævnes den flotte solnedgang, som du har adgang til fra første parket.

Fra stuen går man op til niveau 3 der består af to værelser, husets andet badeværelse samt et gennemgangsværelse ud til den brugbare udestue som ligger på bagsiden af huset. Fra udestuen går du direkte ud på den udendørs terrasse, der også ligger på bagsiden af huset. Udestuen består af glaspartier som både kan åbnes op, men også lukkes og den kan benyttes året rundt, hvis man sætter en varmekilde derud om vinteren.

Alt i alt et hus du ikke finder andre steder.

Til huset hører en sauna som du har adgang i forlængelse af udestuen.

Huset kræver generelt til en kærlig hånd, især på det nederste og øverste niveau, hvor man nok skal påregne nogle hundredetusinde kr. i omkostninger. Med den nye prissætning på kr. 4.345.000,- er der taget højde for at køber ved siden af skal påregne disse omkostninger.

Måløv er en by i udvikling og du bor under 1 km fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Cafe, restauranter, takeaway madsteder, Bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på kun små 30 min) og meget andet. Derudover finder du i Måløv skoler, institutioner og idrætsforeninger.

Hvis du sætter pris på et spændende og anderledes hus i flere niveauer med en udsigt du ikke får andre steder og gode muligheder for at sætte dit helt eget præg, så er Brydegårdsvej 32 bestemt et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.