Bakketoften 9, 2760 Måløv

Hus til nedrivning på en af de bedste beliggenheder i Måløv.

- Udsigt udover den gamle bydel på den ene side og marker på den anden side.

- Under 1.5 km fra Måløv Station, under 1.5 km fra Hareskoven, 2.5 km fra Søndersø.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at kunne udbyde dette hus til nedrivning på en af de bedste beliggenheder i Måløv.

Bakketoften 9 ligger i enden af den gamle bydel i Måløv, på en grund der hæver sig over et stykke over vejen med en fantastisk udsigt udover området. På den anden side er der udsigt til marker. Fra Bakketoften 9 har du desuden få hundrede meter til Måløv Naturpark samt adgang til den gamle flyvestation Værløse, hvor man i dag bruger den 3 km lange landingsbane til at cykle, løbe, stå på rulleskøjter, gå ture med videre.

Her kan du få alle dine drømme opfyldt, når du bygger dit nye hus.

Der er en lille historie tilknyttet adressen, der er nemlig optaget adskillige scener i den danske film "Dræberne fra Nibe" fra den nuværende garage.

Måløv er en by i udvikling og du bor under 1.5 km fra Måløv Hovedgade der byder på dagligvarebutikker, Fitness World, Cafe, restauranter, takeaway madsteder, bibliotek, S-toget (hvor du kan komme til Hovedbanegården på under 30 min), apotek og meget andet. Derudover finder du i Måløv gode skoler, institutioner og mange forskellige idrætsforeninger. Der er under 1 km til institutioner, skole og idrætsfaciliteter. Derudover ligger adgang til frederikssundsmotorvejen få kilometer derfra.

Ønsker du at bygge et nyt hus, på en skøn beliggenhed i Måløv, så er Bakketoften 9 et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.