Emil Slomanns Vej 1B, ST., 2000 Frederiksberg

- Høj rummelig 3-værelses stuelejlighed i byggeri fra 2002 med elevator og tilhørende p-plads i parkeringskælder.

- Stort privat terrassestykke på små 70 kvm med naturlig afskærmning mod charmende gård.

- God beliggenhed på Frederiksberg med gode indkøbsmuligheder og mange specialbutikker.

- Gåafstand til Peter Bangs Vej S-togsstation og Lindevang metrostation.


Nu udbyder ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson denne indbydende og indflytningsklare lejlighed på Frederiksberg. Lejligheden er især henvendt til dig der sætter pris på at nyde udelivet imens du drikker en god kop kaffe, har gæster på besøg eller blot vil slappe af uden for på en stor og charmerende terrasse, der ligger afskærmet ud til en af Frederiksbergs hyggeligste gårdmiljøer.

Det er en høj stuelejlighed, som indeholder et godt køkken-alrum med god plads til spisebord i åben forbindelse med en hyggelig stue. Herfra er der udgang til den store fliseterrasse på små 70 kvm mod gården, hvor der er rigtig god plads til hele familien. Her har du din store private terrasse med god plads til terrassemøbler og en naturlig afskærmning ud til gården. Her kan du holde øje med børnene når de leger og kalde dem ind til spisetid, eller du kan blot nyde vejret og stemningen på terrassen, hvor der også er mulighed for at opføre drivhus og dyrke dine egne grøntsager, krydderurter mv.
Derudover har du et stort soveværelse med indbyggede skabe og kontorplads og endnu et værelse perfekt som børneværelse. Fra værelserne findes et beplantningsbælte på små 2 meter hen til fortovet på Emil Slomanns Vej, så man føler sig ugeneret i dem.
Dertil er et badeværelse med bruseniche, plads til vaskesøjle samt gulvvarme og et depotrum med god opbevaringsplads.
Lejligheden ligger i en nyere bebyggelse fra 2002, hvor den gamle Windsor Biograf lå førhen. Historien er bibeholdt da der i opgangen hænger filmplakater fra de film der gik dengang. Ejerforeningen er veldrevet.

Til lejligheden hører en plads i parkeringskælderen, så bilen kan holde sig tør og du ikke skal finde en parkeringsplads. Derudover er der også en cykelkælder.

I gården er der gode fællesområder samt overdækket cykelskur. Her er lukket og du kan roligt slippe børnene fri. Der er mulighed for at etablere direkte adgang til gården fra terrassen. Boligen ligger på en rolig sidevej til Peter Bangs Vej og herfra er der gåafstand til en lang række specialforretninger samt indkøb og indenfor kort afstand finder du også Frederiksberg Centeret, Frederiksberg Have, gode skoler og institutioner.

Kort sagt en lejlighed lige til at rykke ind i på en rigtig god og børnevenlig beliggenhed på Frederiksberg med dejlig terrasse og kort til det meste. Vi glæder os til at se jer på åbent hus.