Ejendommen er yderst velbeliggende med få minutters gang fra Hareskoven, den tidligere flyvestation Værløse, indkøb, integreret daginstitution og skole i en bydel i udvikling. Lige uden for hoveddøren tilbydes altså masser af naturoplevelser, idyl og stemningsfyldt atmosfære. Om du er til en løbetur, gåtur eller en cykeltur så kan du få det opfyldt her.

Drømmer du om et nyt familiehus med lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, som samtidig har en unik beliggenhed i naturskønne omgivelser, så er denne ejendom netop jer. Huset er omgivet af solterasser og har en direkte adgang til et rekreativt friareal med plads til at udfolde sig. Det er en yderst smagfuld ejendom, hvor alle detaljer er gennemtænkte. Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson for yderligere information." />
Bringevej 16, 3500 Værløse

Fantastisk beliggenhed lige i smørhullet i Jonstrup, Værløse, helt tæt på Hareskoven og Flyvestation Værløse.

Nybygget og moderne familiehus med lave driftsomkostninger.

Perfekt bolig til børnefamilien der vil bo tæt på natur, institutioner, skole samt indkøb.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at udbyde denne skønne nybygget villa beliggende i Jonstrup, Værløse med Hareskoven og den tidligere flyvestation Værløse som nærmeste naboer, med en unik beliggenhed med mulighed for at nyde solen eller skyggen hele døgnet og ikke været gereneret af blæst eller støj

Fra start du ankommer til boligen er du klar over, at der ikke er gået på kompromis med noget og der virkelig er tænkt over huset, indretningen og haven. Ejendommen ligger på en koteletgrund og du kommer til huset via en velanlagt indkørsel, hvor der for enden af denne er plads til to biler.

Du bliver budt velkommen i en lys fordelingsgang, der er i åben forbindelse med yderst funktionelt bryggers hvor skabselementerne er fra HTH. Denne afdeling af huset indeholder herudover 2 store værelser på 13 m2 med indbyggede skabe, overfor et badeværelse. Herefter åbner det dejlige køkken/alrum sig - med alt, hvad der hører til et topmoderne køkken. Der er lofter med støjdæmpning, fjernbetjent ovenlysvindue med regncensor, et praktisk 4 m2 viktualierum, og på den anden side af kogeøen er der plads til det helt store spisebord. Et dejligt lyst kontor støder direkte op til. Fra alrummet er der direkte udgang til både overdækket og flisebelagt solterrasse. Stuen er vinklet i forhold til køkken/alrummet, også med udgang til haven. Forældreafdelingen er et lyst soveværelse med direkte kig til fredskoven, og via walkthrough closet er der adgang til eget lækkert badeværelse.

I hele boligen er der LED Spots. Gulvene i opholdsrum er udført i egeplank. Derudover kan nævnes jordvarme (giver lave omkostninger, reelt set kun husets elforbrug), Nilan genvex, centralstøvsuger, hårde hvidevare af A+mærket, fibernet, "Quoker".

Ejendommen er yderst velbeliggende med få minutters gang fra Hareskoven, den tidligere flyvestation Værløse, indkøb, integreret daginstitution og skole i en bydel i udvikling. Lige uden for hoveddøren tilbydes altså masser af naturoplevelser, idyl og stemningsfyldt atmosfære. Om du er til en løbetur, gåtur eller en cykeltur så kan du få det opfyldt her.

Drømmer du om et nyt familiehus med lave drifts- og vedligeholdelsesomkostninger, som samtidig har en unik beliggenhed i naturskønne omgivelser, så er denne ejendom netop jer. Huset er omgivet af solterasser og har en direkte adgang til et rekreativt friareal med plads til at udfolde sig. Det er en yderst smagfuld ejendom, hvor alle detaljer er gennemtænkte. Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson for yderligere information.