Tornegårdsvej 22, 2620 Albertslund

Arkitektonisk flot nyt rækkehus beliggende i populært kvarter.

Veludnyttet nyt moderne rækkehus i indflytningsklar stand.

Skøn for-og baghave med mulighed for at nyde både sol og skygge.

Tæt på Vestskoven og Badesøen.


Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at kunne præsentere dette indflytningsklare rækkehus bygget i 2014.

Boligen indeholder en god entré med garderobeplads. Fra den åbne entré træder du ind i et moderne køkken-alrum med køkken ø og god plads til spisebord. Køkkenet har indbygget køle/fryseskab, indbygget opvaskemaskine og en flot sort granitbordplade. Fra køkkenet er der direkte udgang til forhaven. En mindre gang leder videre til et flot badeværelse med bruseniche og vaskesøjle samt trappeopgang til 1. salen. Sidst men ikke mindst leder gangen videre ind i den rummelige og lyse dagligstue med udgang til baghaven. Hele stueetagen er således i åben plan med undtagelse af badeværelset.

På første salen finder du endnu et flot badeværelse i samme stil som på stueetagen. Soveværelset er lyst og rummeligt med tilhørende garderobeskab, derudover er der 2 mindre værelser., som er perfekte til børneværelser eller gæsteværelse.

Der er gulvvarme i hele stueetagen samt badeværelse på 1. sal. Der opvarmes med fjernvarme.

Af udenoms arealer kan nævnes fælles legeplads, masser af grønne områder, stor fælles parkeringsplads samt et fælleshus.

Til boligen hører et skur der står i forhaven.

På Tornegårdsvej 22 får du et virkelig flot og lækkert indflytningsklart rækkehus i et fredeligt børnevenligt kvarter med gode naboer, stisystemer, tæt på Vestskoven og Badesøen samt kun 2.5 km fra Albertslund Station.

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson for en fremvisning eller mød op på en af vores åbne huse.