Juni Alle 81, 2860 Søborg

- Charmerende villa med hyggelig lukket have i roligt kvarter.

- God ruminddeling med 3 gode værelser og to store stuer.

- Kort afstand til indkøb, offentlig transport og let hurtig adgang til København.

- Gode muligheder for at sætte sit eget præg, herunder mulighed for etablering af et køkken-alrum.


Boligen indeholder en entré og et fint badeværelse. Derudover en spisestue og en dejlig stor dagligstue med skønt lysindfald og med udsigt til den hyggelige have. Her er der god plads til hele familien. Herudover har du også et funktionelt køkken med spiseplads og adgang til et mindre bryggers med vaskefaciliteter og opbevaringsplads. Derudover har boligen tre gode værelse.

Til boligen finder du også en god carport med et godt skur til opbevaring i forlængelse heraf.


Haven er lukket og hyggelig med et stort æbletræ og har flere små hyggekroge. Der er både terrasseafdelingen lige ude foran dagligstuen samt hjørnet af haven ved æbletræet under pavillonen. Solen kan nydes flere steder i haven afhængig af tidspunkt på dagen.

Området er lukket og du har kort afstand til det meste. Både handlemuligheder og offentlig transport samt 10 minutters kørsel til København.


Boligen er både oplagt til børnefamilien, der søger et rummeligt hjem, til et ældre par, hvor børnene er flyttet hjemmefra samt til de familier der ønsker at sætte deres eget præg på boligen fx med etablering af badeværelse nummer to eller et køkken-alrum.


Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson på 88626020 for at bestille en fremvisning eller mød op på et af vores åbent hus.