Sverrigsgade 35, 2300 København S

Sjældent udbudt rækkehus på yderst eftertragtet beliggenhed først på Amager tæt på Indre By.

- Hyggelig have med heldagssol samt dejlig fred og ro - med tilhørende carport.

- 10 minutter på cykel til Rådhuspladsen og 2-4 minutter til metrostation.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde dette charmerende rækkehus på en af de bedste beliggenheder på Amager, velkommen til Sverrigsgade 35.

Ejendommen er beliggende i et særdeles charmende kvarter med flotte og velholdte ejendomme. Du får en utrolig central beliggenhed med kort afstand til Indre By, Cafeer, metro, havnebadene på Islands Brygge, Amagers skønne natur i form af Amager Strandpark og Amager Fælled.

Ejendommen indeholder i stueplan en entre, mindre stue i forlængelse af et mindre køkken-alrum og stue. Fra køkken-alrum har du udgang til en overdækket terrasse og den hyggelige have, hvor du hele sommeren kan nyde roen med et glas vin eller en kop kaffe sammen med familie og gode venner. For enden af haven har du den tilhørende carport, hvor nogle af naboerne har indrettet det til et kontor/ekstra værelse.

Fra entre går du op til 1. sal, hvor du finder to gode værelser samt badeværelse med badekar. Fra 1. sal går du videre op til 2. sal til den udnyttede tagetage, hvor du har et stort værelse med udsigt til haven samt et lille tøjrum.

Ejendommen opvarmes med fjernvarme og trænger til lettere istandsættelse.

Søger du et rækkehus med en fantastisk charme i et eftertragtet hyggeligt og centralt kvarter, så er dette bestemt noget for dig. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.