Væverholm 1, 2970 Hørsholm

Top energivenlig Lind og Risør villa fra 2012 med jordvarme i det dejlige Ubberød.

- Hyggelig og flot anlagt have med flere blomsterbede, frugttræer og solterrasser.

- Fra baghaven er der udsigt til stort engområde med gode gangstier, trægrupper, boldbaner og legeplads.

- 174 veldisponerede kvadratmeter med gode muligheder for at indrette sig.


Ejendommen er opført i 2012 af Lind og Risør i bedste materialer og er et lavenergihus med jordvarme solceller med afskrivning.

Boligen indeholder en entre, lækkert HTH køkken i åben forbindelse med spisestuen, som har to elektriske Velux ovenlysvinduer og direkte udgang til terrasse til den store dagligstue. Herudover har du en forældreafdeling med indbyggede skabe og badeværelse med spa og brus.
Hertil to gode soveværelser, et gæsteværelse med egen udgang til terrasse og en TV-stue, som kan etableres som et 5. værelse. Derudover et lækkert badeværelse med brus og et bryggers med vaskefaciliteter.

Til boligen får du også en dobbelt carport med højt til loftet (til høj varebil/hestetrailer/campingvogn), et isoleret skur/værksted med god opbevaringsplads og et fint drivhus/havestue. Herudover har du opbevaringsplads på både boligen og carportens loft.

Haven er meget solrig og er let at vedligeholde og ugeneret i forhold til naboer. Der er anlagt flotte blomsterbede og flere frugttræer i form af blommer, æbler og pærer. Der er flisebelagt rundt om hele huset og anlagt 3 hyggelige solterrasser, alle med elektriske markiser.

Kort afstand til Rude Skov med gode løbe- og mountainbikeruter samt Folehaven Skov, Aboretet, Hørsholm Centrum med gode indkøbsmuligheder og gågade og daginstitutioner. Skolebus "til døren" til/fra Høsterkøb Skole. Dertil let og nem adgang til motorvejen.
Hurtigbus "rundt om hjørnet" til/fra Kokkedal Station/Nørreport (ca. 30 min. til Nørreport og ca. 15. min. til Kokkedal Station)

En rummelig, kvalitetsbolig med lave vedligeholdelsesomkostninger og lavt energiforbrug, oplagt til familien, som søger en bolig og have, hvor du ikke skal bruge megen tid på at vedligeholdelse, men derimod kan bruge tiden med familien.