Knudsminde Alle 4, 2750 Ballerup

Flot og velholdt murstensvilla i det eftertragtede og familievenlige Digterpark-kvarter med carport

- Renoveret gennem de sidste 10 år med bl.a. nyt tag, gulvvarme, to nye badeværelser og naturgasfyr.

- Tidligere garage inddraget til bolig med gulvvarme, så der er 169kvm under tag.

- Tæt på Ballerup Centrum, Egebjerg, Hareskoven samt skole og gymnasium.
Rummelig bolig med gode muligheder for at indrette sig.

- Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen af at udbyde denne fine familiebolig.


Boligen indeholder en entré, stor daglig- og spisestue. I stuerne er der nyere gulv med gulvvarme. Fra stuen har du en adgang til det funktionelle køkken som kan åbnes helt op til stuen, hvis der ønskes et stort køkken-alrum. Herudover har du to nye badeværelser fra 2010/2011 med gulvvarme, to børneværelser og et stort soveværelse. Dertil benytter ejer den gamle indbyggede garage som et værelse, hvor der er lagt gulvvarme.

Fra stuen er der udgang til en hyggelig stenterrasse, hvor solen kan nydes hele dagen. Herfra har du udsyn til den grønne have med flere frugttræer. Både blommer, kirsebær, fersken, ribs og jordbær kan findes i haven.
Til boligen er der gode parkeringsforhold i form af den stor carport og ekstra parkeringspladser foran huset. Til boligen har du også et rummeligt skur med plads til haveredskaber og terrassemøbler, der kan overvintre under tag.

Siden ejer købte boligen, har den gennemgået flere forbedringer. Af større renovationer kan nævnes: 10 år gammelt tag, to nye badeværelser fra 2010/2011, nyt naturgasfyr fra 2017, lagt nyt gulv og gulvvarme i stuen og renoveret indbygget garage til et ekstra værelse med gulvvarme.

Digterparken er et lukket og børnevenligt kvarter med grønne områder. Der er kort afstand til både centrum, skole, daginstitutioner, offentlig transport og let adgang til motorvejen. Rema 1000 ligger helt tæt på, som har åbent ugens 7 dage.

En dejlig familiebolig i et skønt kvarter i Ballerup, som skal opleves. Vi glæder os til at se jer.