Drosselvænget 6, 2750 Ballerup

Charmerende og rummelig villa med 227 kvm. under tag i det idylliske Jonstrup kun 200 meter fra kanten af Hareskoven

- Fantastisk lukket hyggelig have og gårdmiljø med stor stenterrasse med plads til større komsammen.

- Istandsat underetage med mulighed for luksus teenage-afdeling.


Nu har Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson fornøjelsen af at udbyde denne charmerende villa på en af de bedste beliggenheder i Jonstrup, en villa som har rigtig meget at byde på og som skal ses for at opleve charmen og de mange muligheder.

Boligen indeholder i stueplan et flot og funktionelt køkken, som er halvt åbent ind til spisestuen, og en stor dagligstue med biopejs. I stueplan har man valgt at istandsætte og inddrage den 27 kvm store terrasse som udestue (udestuen er ikke indregnet i boligkvadratmeterne). For nuværende benyttes udestuen som en udvidelse af dagligstuen og et lille mødelokale i forlængelse af det store værelse som i dag benyttes som kontor. Fra udestuen er der udgang til en solrig træterrasse med nedgang til den hyggelige have.
Herudover har du et flot stort badeværelse med spa og brus samt et gæstetoilet.

Indgang til underetagen kan ske enten direkte fra haven af, hvor man kommer ind til en stor entre med klinker eller via trappenedgangen fra stueplan.
Underetagen indeholder et stort flot bryggers med vaskefaciliteter og bruseniche med gulvvarme, som blev renoveret for 4 år siden, to store værelser, hvor det ene har højt vindue, det andet direkte udgang til haven. Derudover yderligere 2 gode rum der i dag bruges til opbevaring af tøj.
Underetagen er perfekt til en teenageafdeling, hvor man ovenikøbet har mulighed for enkelt at lave et lille køkken der, hvor saunaen ligger i dag (saunaen støder op til bryggers, hvor der er afløb og vand).

Haven ligger meget ugenert og er super godt indrettet med en stor stenbelagt terrasse med plads til at holde store komsammen, en petanque-bane og et flot drivhus. Den er nem at vedligeholde og har sol det meste af dagen. På forsiden af huset finder du en hyggelig morgenterrasse og en dobbelt carport.
Boligen er beliggende i et grønt område i Jonstrup helt op af Hareskoven, kun 2-3 km fra både Ballerup Centrum og Måløv Station. Du er tæt på skole, daginstitutioner og indkøb og skal du bruge specialvarer er Ballerup Centret kun en kort tur derfra
.
En rummelig og charmerende bolig på en rolig beliggenhed, som skal opleves. I er velkomne på et af vores åbne huse ellers ring til os for en fremvisning.