Jungshøjvej 10, 2760 Måløv

Stor rummelig et-plans villa på blind vej helt tæt på Måløv Naturpark.

- Mange muligheder for at indrette sig for børnefamilien, herunder mulighed for en teenageafdeling.

- Hyggelig og ugenert sydvest vendt have, hvor solen kan nydes hele dagen.

- Ligger på en rolig privat stikvej, helt fredelig med natur lige omkring dig.

- Gåafstand til Måløv Centrum med gode indkøbsmuligheder, Fitness World, Cafe, institutioner, idrætsforeninger og skole.

Sjælden udbudt Bramsnæshus fra 1985, med tilbygnig i 1996, nu til salg - skal det være din næste bolig ?

Nu kan denne fine familiebolig med en yderst indbydende og hyggelig have blive jeres. Boligen har gode indretningsmuligheder hvad enten det er til familien med små eller store børn.

Boligens kerne er centreret omkring stuen i midten af boligen. Fra stuen er der adgang til det funktionelle køkken med spiseplads og udgang til den solrige terrasse. Her kan familien samles og være sammen og samtidig også holde større arrangementer. Fra stuen er der adgang til boligens tilbygning, som er bygget i samme stil som resten af boligen. Her finder I et meget rummeligt værelse og endnu en stor stue, som kan bruges til hjemmebiograf/tv-stue eller en teenage-afdeling.

Boligen indeholder herudover et fint badeværelse med stor bruseniche og et godt bryggers med plads til vaskefaciliteter og opbevaring. Derudover 3 værelser. Der er god plads i boligen og indretningen gør, at familien kan vokse i boligen i takt med at børnene bliver ældre. Boligen er fra 1985 og velholdt.

Til boligen hører også en carport med indbygget redskabsskur og et mindre skur i baghaven.

Området er fredeligt og roligt og beliggenheden på den blinde stikvej gør, at der ikke kommer andre end de beboere, der bor på vejen.

Til familien der søger en villa, hvor I virkelig kan føle jer hjemme og indrette jer på flere måder. Kom og mærk stemningen, I vil ikke blive skuffet.