Grønnemarken 3, 2750 Ballerup

1-plansvilla på blind vej i familievenligt område centralt i Ballerup

- Hyggelig og solrig have med god stemning og garage med plads til bil og opbevaring

- Kort afstand til S-tog, Ballerup Centret, daginstitutioner, skole, indkøb og idrætsfaciliteter

- Gode muligheder for at indrette sig

Nu udbydes denne hyggelige villa centralt beliggende i Ballerup.

Boligen indeholder en god entre med plads til overtøj og sko. Herfra en fordelingsgang som forbinder det store soveværelse i boligen med plads til stor seng og et stort indbygget skab. Herudover husets badeværelse med bruseniche, varme i gulvet og håndklædetørrer og endnu et værelse med indbygget skab, som kan bruges til børneværelse, kontor eller gæsteværelse.

Boligen indeholder herudover en stor stue i åben forbindelse med spisestuen med udgang til haven samt en skøn overdækket terrasse, som er tør året rundt, og kan bruges fra det tidlige forår til det sene efterår med en varmelampe.
I forlængelse af spisestuen er husets tredje værelse. Fra spisestuen er der forbindelse til det funktionelle køkken med god skabsplads samt et godt bryggers med gulvvarme.

Til boligen hører en 25 kvm garage og et udhus. Der er god plads foran huset til 2 biler til parkering. Derudover et godt loftrum med yderligere opbevaringsplads.
Inden for de sidste par er der lavet hulmursisolering samt loftet er isoleret med 400 ml isolering.

Haven er nem og overskuelig og har sol hele dagen. Du kan både nyde morgen- og aftensolen.

En charmerende villa i et børnevenligt kvarter centralt i Ballerup tæt på det meste. Gode muligheder for at indrette sig og oplagt til både børnefamilien, det unge eller ældre par.

Kontakt Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson for en fremvisning eller mød op på et af vores åbne huse.