Hegnskær 6, Smørumnedre, 2765 Smørum

Indbydende villa på lukket vej på en af de bedste beliggenheder i Smørum

- Flot stand med nyt badeværelse og køkken/alrum fra 2019
- 4 værelser (udover stue) og 2 badeværelser.
- Ugenert og lukket have.

Ejendomsmæglerfirmaet Ronnie Karlsson har nu fornøjelsen at invitere inden for på Hegnskær 6, en villa i flot stand, beliggende attraktivt på en lukket villavej centralt i Smørum.

Allerede ved ankomsten til Hegnskær sænker roen sig og du fornemmer med det samme en vej, hvor børnene kan løbe og lege trygt. Her er et godt naboskab, hvor man hilser og passer på hinanden.

Ejendommen består af entre, fordelingsgang til badeværelse og to værelser (børneafdelingen), stort flot køkken-alrum samt yderligere et badeværelse og 2 værelser. I soveværelset er der et lille walk-in samt udgang til baghaven via dobbeltdøre. Pulsen i boligen er uden tvivl det indbydende køkken-alrum, her har sælger haft mange gode stunder i gode venner og families lag. Et rigtigt samtale-køkken. Fra stuen har du udgang til den overdækkede terrasse, som benyttes hele året.

Haven er hyggelig og ugenert og der er plads til både trampolin og fodboldmål. I baghaven har sælger opført et isoleret skur med god plads til opbevaring. Er du til hjemmetræning, så byder haven desuden på et træningsstativ, så du har de bedste muligheder for træning i en travl hverdag.

Boligen indeholder altså alt det en moderne familie ønsker, med flere værelser, så der også er plads til hjemmearbejdsplads, 2 badeværelser og et stort køkken-alrum.

Ejendommen fremstår i flot stand. Af forbedringer kan nævnes, KVIK køkken fra 2019 hvor bordpladen er en Dark Luna med sort kerne, her kan du sætte varme ting på bordpladen uden det laver mærker. Der er yderligere installeret Quooker til kogende vand samt indbygget vinkøleskab. Det ene badeværelse er ligeledes lavet i 2019 med badeværelsesmøbler fra KVIK. I 2019 blev gasfyret skiftet til et Vaillant inkl. 110 liter varmtvandsbeholder. Samme år blev der også etableret ny eltavle.

Til boligen er der desuden en dobbeltcarport fra 2021 med mindre opbevaringsplads samt overdækket cykelstativ.

Smørum er kendt for sine udbyggede stisystemer, som betyder, at man kan komme rundt i hele byen på gå-ben eller cykel. Det uanset om du skal til institutioner, skoler eller idrætsaktiviteter. Derudover kan du også via stisystemet komme til både biblioteket og Smørum Centret, hvor du kan foretage dine daglige indkøb, benytte én af centrets restauranter, eller gå til personlig træning.

Der findes et meget aktivt idrætsmiljø i Smørum, alt lige fra gymnastik, fodbold, håndbold, tennis, badminton, svømning, fitness og meget mere. Den populære Smørum Golfklub ligger også kun i gåafstand fra boligen, her kan du både spille som medlem, som pay-and-play eller blot nyde maden i Restaurant Eagle.

Der går busser fra Smørum til Ballerup, hvorfra du kan tage S-toget videre ind mod København, og du kan komme nemt på motorvejen.

Hvis du sætter pris på en indbydende villa på en af de bedste beliggenheder i Smørum, så er Hegnskær 6 et besøg værd. Kik forbi til et af vores åbent hus eller kontakt os på telefon 88626020 eller mail boligsalg@ronniekarlsson.dk.